2009. április 19., vasárnap

Relaxációs 7vége

Huh, most nem kellene mérlegre állnunk:) Ez a 7vége a relaxálás helyett a rokon túrákról, és a Big Zaba Party-król szólt. Megpróbálom időrendbe szedni a történéseket.
Szombat reggel, 8 óra: ohne vekker ébredtünk, hogy megnézzük az időmérőt, ahol Gomb úrnak annyira nem ment, ellenben a kis rokon Vettelnek nagyon, a Spanyol Bikámról nem is beszélve. Szombat délre Barcsra voltunk hivatalosak Luca 18. szülinapi Party-ra, úgyhogy délelőtt kis laza készülődés, szépítkezés, egy gyors mosást terveztünk az időmérő mellett. Lustultunk, én bevágtam a gépbe egy adagot, amikor - nagyjából 9:30 körül - vmelyikünknek leesett, hogy bakker a Party délben BARCSon lesz, és előtte még fel kell szedni Anyósomat, meg Gábort, úgyhogy BAKKER késés!!!! Na nem ecsetelem, a programot meghúztuk, rohanás!!!!!!

A szülinap jó volt, ettünk, ittunk, ki többet, ki kevesebbet, volt nagy nevetés, Luca örült az ajándéknak, meg a csokornak. Ebéd után vki felfedezte, hogy van egykosárpalánk az ebédlő mögött (bocs, Luca anyukájának iskolájában volt a Zesemény), úgyhogy kiscipőben gálában gyakoroltam a ziccer dobásokat, csakhogy CSK szelleme is kísérthessen, Balu meg szorgalmasan dokumentált:) Nem sokat, persze. Fiúk azért komolyabban űzték, izzadtak is rendesen :)
5 körül indultunk haza, este Geryék jöttek Zsuga Party + vacsira. I és párja még pénteken visszaléptek, T-t és CSK bizonytalan volt, de végül ők sem jöttek, így édes négyesben pókereztünk. Balu összeütött egy vacsorányi spagettit, borocska, lazulás. Beharangozónak Geryéket is bevezettük a Spenót rejtelmeibe, Emse arca mindent elárult az első mp-ekben, de utána már ő is röhögött :) És ha vki igazán jót akar látni, akkor keressen rá a youtube-on "Vágási Ferenc és internet" szókapcsolatokra:D

Vasárnap reggel ismét felbőgtek a motorok, mi ágyból néztük a futamot. Balu megvalósította a "két óráig masszorozzuk anyjuk hátát" álmomat, amit csak néha zavart meg, amikor vagy a Palik, vagy Balu üvöltött fel, hogy épp vki kiesett / kicsúszott a pályán.
Ebéd Anyuéknál, majd home kis pakolászás, 4re meg mentünk Anyósomékhoz, ahol Gery szülinap volt, újabb szenyókkal, tortákkal... itt már nem is néztük a kalóriákat :)
Nemrég estünk haza. Vettünk popcornt, este lazulós mozizást tartunk, szert tettem az egyik jó kis angol filmemre: Vaskabátok, rulez!!!!! :)
relaxálás nem nagyon volt, legalábbis az a verzió, amikor csak ülök és mesélek szindrómával olvasgatunk, beszélgetünk, mert mindig menni kellett vhova. De majd legközelebb!
Pá!

4 megjegyzés:

szokei írta...

Pécs-Barcs 65 km. Erre volt 2,5 órátok. Hova rohantatok? A "krumpliszsákok" messze laknak? :)))

Nico írta...

Pittám, em voltál figyelmes. A 2,5 óra kellett az útra, a fürdésre - 1 fürdő amibe 2 tusolás, egy hajmosás + frizuálás, borotválkozás is beletartozik, plusz krumpliszsákok felvétele, ajándékcsomagolás és teregetésnek kellett beleférnie. De odaértünk :)

szokei írta...

Na ja, az Elnök Úr tudja hol a gázpedál. :)))
1 tusolás 3 perc, 1 tusolás hajmosással 5 perc. Frizuálásra ott a menetszél. Borotválkozni akkor is lehet, amíg tusolsz. Teregetés 3 perc. Ajándékcsomagolás 5 perc. Szóval a riadalomtól az elindulásig bőven elég 25 perc (ha nem kell várni a mosógépre). Még maradt 2 órátok a krumplizsákokra és a 65 km-re. :)))

Axa írta...

Látom Pittám ezt a katonás felsorolást. Na 1x felmegyek és megnézem, hogy ennyi idő alatt ezeket Te is igy le vazarod-e? Stoppert VISZEEK! :)