2009. április 5., vasárnap

A 4. "flúgos"

Háttal nem kezdünk, tehát :) Ezt is túléltük, megvolt a 4. Flúgos Futamunk. Az egész ceremónia péntek este kezdődött, amikor is Drága Takumás Barátaink kiegészülve Erikával betoppantak hozzánk a hatalmas kuplerájba este 8-kor. Próbáltunk hazaérni, de kissé elment az időnk az egyéb áruk beszerzésével :) Megérkeztek, feljöttek, leültünk, dumáltunk, tartottunk egy kis eligazítást, ami sajnos - mint utólag kiderült - nem volt teljes:( Közben - jaj, nagyon sajnáljuk -, a Sopron kikapott, majd egy üveg bor társaságában próbáltunk átadni ismereteket, amit lehetett a szűkös idő alatt. 11-kor kb. ágyba be, majd reggel fél 8-kor kelés, kajakészítés, kajálás, kocsi mosás, ember mosás és GO TO RALLYE!!!!

Odafele felszedtük Zsuékat, majd irány a Van+ tanpálya, ahol a rajt volt. A bevonulásunkat kissé harsányabbra szerettük volna, de még nem sokan voltak ott, amikor megérkeztünk, ezért csak kevesen élvezhették az Április 4-es ZENÉS bevonulónkat :)

A versenyről: inkább geos volt, mint flúgos, így sajnos a Friss Hús Pitta csapat (ink. Pommes Bug-gel) eléggé nagy hátránnyal indultak.

És most laza 4 óra mulva befejezem a blogot... közben elmentünk sétálni, meg anyós pajtásékhoz 1ett dumcsizni meg elhozni a sonkát. Szóval a verseny, az eredményeket nézegetve kicsit bömbi voltam, de aztán megnézve, hogy nem is tévesztettünk akkorákat, csak erős volt a mezőny, és ráadásul végig is mentünk, akkor jók voltunk. 19-ből 9.-ek. És persze le kellett tesztelnem az új atomfegyver objektívet! Hát stabil kéz kell hozzá, mert mocorog rendesen az ember kezében...de csodáás képeket lehet vele szemét módon lesből készíteni! :D

Na most ennyit.. fáradtak vagyunk, és Ltesszük magunkat holnapra. Kezdődik a melo.. undoríítóó!

2 megjegyzés:

szokei írta...

Jó volt a verseny. És meg is nyertük. Sajnos hátulról. De ami ennél is fontosabb, az ügyességi versenyeken legyőztük az elnöki autót. Igaz, hogy azon a futamon, ahol a Prezi nyomta a gázt 2 másodperccel kikaptunk, de a másik kettőn bőven gyorsabbak voltunk. Most tervezem a következő futamra a titkos fegyvert. Ha beválik jaj nektek, ha nem válik ba akkor jaj nekünk. :)))

Köszönjük, hogy kibírtatok minket.

JOUE írta...

Hello!

Bár végül eltitkoltátok e blog címét - DE MEGTALÁLTUNK BENNETEKET!!!

A BAlU ügyes volt nagyon, és egyre ügyesebb lesz, csak nem szabad negatívan hozzáállni!!!