2009. április 1., szerda

Évforduló

Balu azt mondta, hogy már régen írtam a blogba, úgyhogy a tegnapi nap krónikája rám vár. Ezt csak most tudom megtenni, mert munkahelyen szusszanni sem volt időm, nemhogy kiélni az elmesélő hajlamom, de ezt most prószálom pótolni.

Ugyibár tegnap volt az V. évfordulónk Baluval, úgyhogy a hétfői szabit egy keddi relaxosabbal is megtoldottunk, hétfőn inkább mozogtunk - igaz akkor inkább kocsiban ücsörgés volt az eleje / vége. Keddre kicsi főzöcske, délelőtti punnyadás, délutáni habfürdőzés, massage és esti proc vacsi volt a terv. Mindent kipipáltunk :)
Még 7főn hazafelé bevásároltunk, párolt zöldségek meg egy kis hal (a dokim biztos örülne, koleszterinszegény étel rulez!). Balu volt a főszakács, nagyon finomat főzött, igaz lightos volt, mondtam is neki, hogy vacsira HÚST akarok (hiába, Oroszlán a csillagjegyem, na). Ebéd után gyors pakolászás, és indultunk is Sikondára wellnesezni. Még délelőtt beszéltem a szállodával telefonon, hogy lehet-e akkor is masszázst kérni, ha csak úgy beesünk, de mondta ahölgy, hogy jöjjünk bátran, mert kevesen vannak, lehet dögönyözést kérni, és szól - ha nem tudnánk -, hogy különben is 50 %-os akció van! YES!!!
Sikonda Wellness Hotelnek üzenem, hogy az 50-es festett recepciós vörös nőszemélyt vagy küldjék el megtanulni a saját áraikat és egy illemórára, vagy elkönyvelhetik, hogy az első benyomás róluk nagyon gáz lesz:( Az történt, hogy az előbb említett recepciós / kasszás hölgyemén tök hülye / bunkó volt (már bocs!). Ott előre kell fizetni, az összeget feltöltik egy karórára, azzal lehet mozogni, és ha nem használom el a wellness / döglessz részlegben, akkor a többit visszakapjuk. A következő beszélgetés zajlott le:
Hölgyike: Mennyit töltsek fel?
Mi: "szeretnénk 3 óra wellness, szaunáznánk is picit és kérnénk két darab talpmasszázst."
Hölgyike: Akkor mennyit töltsek fel?
Mi: Elsimételtük az előző mondatot, majd hozzátettük, hogy "Ön ismeri a pontos árakat"
Hölgyike: Akkor lesz 3 óra wellnes részleg
Mi: Igen, és szauna + lepedők + 2 talpmasszázs
Hölgyike: A masszázs mennyibe kerü?
Mi: Ön dolgozik itt, amennyi az árlistán van.
Hölgy: Én nem ismerem az árakat
Mi: 2.300 Ft / darab, kettő lesz
Hölgy: Rendben, 15.600 Ft lesz
Nicole: Tessék????? Elárulná, hogy jött ez ki? .. végigmondtam az igényt.. emlékeztetőül: 50 % kedvezmény volt kedden
Hölgy: Mit csodálkozik, van benne 2 masszage
Nicole: Az lehet, de a neten nem ilyen árak vannak
Hölgy: Ezt akkor megnézem, mert ő nem tudja mit láthattam a neten
Nicole: Kérem, hogy vezesse le, hogyan jött ki a 15.600 Ft, mert a két massaga szumma 4.600, a 10.000 Ft hogyan jött ki???
Hölgy: hát akkor újra számoljuk .... újra számolta majd közölte, hogy 7.300 (vag yvmi hasonló). Azt, hogy BOCSÁNAT A SZIVINFARKTUSÉRT nem bírta kiejteni a kis rúzsozott csücsöri szájacskáján...

A szerencséjük, hogy a vízes blokk tök rendben volt (igaz az úszós medence Balunak kicsit meleg), voltunk (nyugdíjas) vizitornán, meg bugyborogtatóban, meg nyakvízsugaraztam, meg szauna, és a massage, meg a belső személyzet tök rendben volt. Kompenzáltak :)

6-ra hazaértünk, fél 7-re volt asztalunk a Corsóban. Procc hely, nemrég nyílt, Balu barátja ajánlotta. Érdekes, mert szőrösek a falak (barna), de ugyanolyan a szőnyeg is ... hogyan takarítanak? :) Az étel finom volt, exclusive, kaptunk mindenféle extra séf ajándékot, aperiviet, meg heppcheneket, és közben egy kivetítőn nézhettük a konyhát, hogyan készül az étel... Balu szakmailag is élvezte, nem csak a pocakjával :)

Finom volt, habár jól elhúzták, úgyhogy egészségesen nem degeszre ettük magunkat, "csak" jóllaktunk. Után ahazajöttünk - és kissé spiccesen 2 dl rosétól - és ágyba estünk...................

Hát ennyi, jöhetnek a kommentek :D

Pusszantás!!!!!!
N.

3 megjegyzés:

Zsófi írta...

Még sok ilyen beszámolót kérünk :)) Rúzsos nénike nélkül :D

szokei írta...

És mi volt az ágyban? A recepciós hölgy tényleg gáz.

Axa írta...

Hát az ágyjelenet az nem tartozik a publikus dolgok közé!!