2009. április 11., szombat

Húsvéti előkészületek

A cím alapján most itt biztosan vmi standard: vásároltam-takarítottam-pihentem-sütöttem-főztem történetnek kellene jönnie, de hát nem az jön. Megjegyzem, azért a legtöbbje volt nálunk is, csak max más sorrendben: vásárlást a hét közepén megejtettük (tojás, torma, hűtő átrendezése - mondjuk Pittáék rendesen feltöltötték még a múlt héten, azóta is igyexünk leenni a készletekből), takarítás na ja (tegnap porszívóztam, másra nem volt energia. Pihenés: Lsd. lent.
Tegnap ugyebár jó szocialista rendszerhez szokva mindenki arra bazírozott, hogy délben majd mindenkit jól elenged a Boss. Hát majdnem mindenkit el is engedtek, délben az egész "ipartelep" kongott, csak pár barom lézengett még. Ezt onnan tudom, hogy én is közéjük tartoztam. Boss tréningen, meg különben is gyárilag Pesten dolgozik, nem hiszem, hogy ilyen az eszébe jutna. 2-re még betettek egy megbeszélést az IT fejlesztőkkel, utána meg még menni kellett a projektért felelős másik Boss-hoz beszámolni, mit alkudtunk ki.. aki kedvesen megkérdezte, hogy mi a fenét csinálunk még fél 4-kor itt... "neked jelentünk".
De utána felpakoltam a fél irodát a nyakamba és hazamentem. Balu kimenőt kapott, pénteken még együtt ebédeltünk, aztán elindult, ma este jön haza, elment lazulni, most éppen a Dunán hajókázik, és teszteli a fényképezőgépét. Úgyhogy tegnap szalma voltam, amit porszívózásba, két mosásba, kicsi pakolászásba, barátnővel való csacsogásba és romantikus filmnézésbe folytottam. Nem szeretek egyedül aludni, gondoltam magam mellé veszem a plüss Bélánkat (tudjátok kiről van szól), csak ha félálomba meglátnám éjjel vakon, lehet, hogy frászt kapnék, mi az :) úhogy lemondtam róla.
Ma munka van, rendesen, nagyon elmaradtam, fránya melóhely nem nagyon van tekintettel semmire, kedden is fel kell mennem pár óráért, de legalább kapunk prémiumot!!!! És nem csak annyit, amit Balu már félig elköltött az objektívre, meg én pár cuci-rucira, hanem megtoldották még plusz 40 %-kal, úgyhogy legalább pénzben dotálnak minket :D
És a kedves áramfogyasztó olvasóknak szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy az áramszolgáltatóknak pénzt kell visszatéríteni a tavalyi fogyasztásuk alapján, mert túl nagy nyereségük volt, mindenkinek jön pár forintocska :D

Nincsenek megjegyzések: