2010. június 6., vasárnap

Óóó Happy Day!

Kedves Olvasóközönség!

Jelentem ilyen nap mint ez a mai talán 4,5-5 hónapja volt utoljára. (Őőőőő mikor is született ez a kis Szimathuszár??? :) ) Indításként a Kicsike fél6-kor kelt először; ma ismét próbát tettünk, most a vízzel. Ivott is belőle, de nem hatotta meg: sőt egyszer megpróbálta magát túlinni is, de megmentettük :) így maradt ismét a cici, amibe szépen belealudt, így visszaaludt szépen mi is. :) A reggelit még külön költöttük, majd bepróbáltuk a frissen rendelt autósülést és Békát az autóba - whoaaa szuppper lesz! Aztán 10 óraira én etettem a gyümivel, a recept a szokásos: barackot módjával, az almát viszont úgy beszívta mint kacsa a nokedlit! És mindezek után a normál adag tápot is. Ennek a Gyereknek 2 gyomra van. Egy az "édességnek" és egy a tejcinek, az tuti. Vagy egyszerűen csak kákabelű! :)
Ebédidőre elaludt így közösen ebédeltünk!! És most figyeljetek! Ebéd után sütni is volt időnk! Anyu Istenien egyszerű egyszerűen Isteni pogácsáját! Majd volt kis takarítás aztán Nic szülei elvitték a Lurkót, így pihentünk is! Sőőt én - igaz a szobából - de napoztam is! És a végén arra is volt időnk, hogy együtt vacsorázzunk! Mindehhez 4,5 hónapnak kellett eltelnie. Igaz napozni télen olyannyira nem kényelmes, de most hogy itt a NYÁR (nem mint június elsején!) már ezt is lehet! És továbbmegyek! Csináltunk 1 rakat képet is, ami reményeim szerint még ma ki is fog kerülni a netre! 
Hovatovább a gyermekünk ma szinte szilárdat kakkantott! (ajjaj NAGY MAGYAR APA VESZÉLY!!! :)) )
És mindezek után célba vette az anyját is, de Ő rutinosan elugrott a szökőár elöl! :) Így csak a pelenkázó alátétet, és a rucit kellett cserélnünk! Most összepakoljuk a gyereket, mert itt a POSZT itt a NYÁR meg az EKF! Irány INNACITY!

Nincsenek megjegyzések: