2010. június 16., szerda

A kis Vuvuzela az igazi PASI!

Ebben a hónapban a ffiak többsége VB lázban ég. 1-1 meccset én is megnézek..részben, de akkora nagy foci őrült nem lévén nem kötöm fel magam ha nem sikerül végignézni egyet sem. Max majd a döntőt :) Viszont a mi dráa egyetlen kicsi Csupikánk igazi őőrületben ég! Mióta elkezdődtek a küzdelmek azóta ő is rákezdte. Vuvuzelázik.. vuuvuuvuuuuuuu Teljesen jól jött az időzítése! :) Mindamellett 1 igazi Férfi lesz belőle! Cicizés közben másik kézzel az anyja másik cicijéről próbálja leráncigálni a ruhát! Nem mondom korán kezdi, de sebaj! :)
Ma 5 hónapos a kicsike. Mi meg a "rabiga" 3. évfordulóját üljük. Éjszaka óta esik...olyan Déjá vu-m van...mintha 3 évvel korábban lenne. Akkor is esett. Emlékszem szegény Nic tiszta ki volt borulva.. mi lesz a fotózással, és de pláne az esküvővel! Aztán jött bórúra derű, csodálatosan kisütött a nap! És tökéletesen ment minden! Mintha most is világosodna...

Na asszem megyek a kicsi ébredezik, Nicolenak meg még vissza van a hajszárítózás!

Update! Nic bejött hozzám hajcsavarokkal a fején és meg?dezte: Vajhhh Csupi szívinfarktust kap, ha így meglátja??? Szerintem nem! Igazán SZEXY így is!!!

2 megjegyzés:

szokei írta...

mi lett a hajcsavarók hatása?

Axa írta...

1 Csodááás Anyukaaaa!