2009. július 15., szerda

Hét közi hőség

Hogy én hogy szeretem a munkahelyem :) Ne nézzetek hibbantnak, de vannak előnyei. Most épp a légkondi. Már reggel fél 9-kor meg lehetett kukulni az utcán, de itt bent jó idő van. Ütemesen járatom, mert megfázni sem szeretnék, de annyira jó :) Csak délután ne kellene kilépni az épületből.
Különben megvagyok, pihegünk, tegnap átutalás megtörtént az apartmanra, most reménykedünk, hogy a pasi nem ver át minket, és nyúlja le a 100 EUR előleget (de nem, mert think positive!) és tervezgetünk. Meg kell még csinálni az útlevelem, fodrászhoz is el kell menni (hosszú a hajam már nagyon), és lassan készülés. Régen voltunk szabályos turnusváltáskor Hrvtskában, legutoljára talán 4 éve, akkor el is ment tőle a kedvünk, de most majd megint megnézzük, igaz most van légkondi a kocsiban :D
Pusszantás, és szép napot mindenkinek!

2 megjegyzés:

szokei írta...

Meddig vársz még az útlavélkészítéssel? Pár nap és indultok.

Nico írta...

Az útlevelem igazából készen van, csak kell vmi hülye bevándorlós kártya, amivel ha az EU-n kivül közlekedek, akkor lehet, hogy szükség van rá.. de amilyen a magyar hivatali rend, 100 %-ot nem tudtak mondani. A héten megpróbáljuk elindítani.