2009. május 4., hétfő

Mai napi lista

Sziasztok!
Ma a következők történtek:
  1. Balu felhívta Mohácsot, a kocsi alkatrész még sehol, de megnyugtattak minket, hogy másik 5 autóval egyetemben mi vagyunk a hatodikak, akiknek már hetek óta várják az alkatrészeket. Nem nyugodtunk meg :(
  2. Felhívtak a Pétávtól, megkérdezték, hogy mikor lenne nekem jó, mondtam, hogy bármikor, csak emberi időintervallumot adjanak. Adtak. Hétfőn 8-9 között jönnek. Megdöbbentően ügyfélközpontúak voltak, csak akkor minek borzolnak egy olyan sajtcetli szórólappal, amit bedobtak?
  3. Délután megvettük a repülőjegyeket Brüsszelbe!
  4. Délután összefutottunk Rhobert-thel, kaptunk útikönyvet meg térképet a május végi trip-hez, megtalálták a lakásban, vmi nyílvánvaló helyre rakták :)
  5. majdnem egy egész követ le tudtam görgetni a munkahelyemen, meg pár kisebb kavicsot, és jó pár homokszemet, de nem éreztem vmi hatékonynak magam, ezen még dolgoznom kell
  6. Boss hívott, menni kell munkaátadásra Bp, holnap megtudom, mi vár rám...
Most itthon ülünk, mindketten punnyadtak vagyunk, ma korán lesz hálósipka fellővés... túlaludtuk magunkat 7végén, most meg nem tudtunk reggel eleget, úgyhogy máris minuszban vagyuk.
Ja! És majd ha vki ráér, keressen rá vhol a neten és nézze meg, mi tegnap este láttuk, és vísitva röhögtünk: Kész átverés showban Szújó Zoltán gegen Palik Laci / Bernie Eclestone szívatás. KIRÁLY!!!!!!!

2 megjegyzés:

szokei írta...

1. Még szerencse, hogy az autótok csak esztétikailag sérült. Nyugi előbb utóbb megjön az alkatrész. Pont amikor Brüsszelben lesztek, és mivel nem tudjátok azonnal vinni az autót, 3 hónapig szóba sem állnak veletek. :)))
2. hétfőn reggel 8-9 között otthon vagytok? Ez embertelen. Rendes ember olyankor már dolgozik. :))
3. dátumok, járatszám, géptípus?
6. már ebédeltem. :))

Axa írta...

1. Ha így lesz Pitta jössz 1 nagy csomag Pirospöttyössel! :)

2. Én lennék inkább rendetlen! :)

3. malév vagyis Brüsszel airlines géptípus - http://www.airliners.net/aircraft-data/stats.main?id=47 aszondják az okosok. indulas öööö aszem 10:35. de pontosan otthon a papiron.
6. Egészségedre!