2009. május 12., kedd

közeleg a VÉG!

Bizony bizony! Már csak 2őt alszom és L E S Z E D I K!! Ha nem, én szedem! :) Viszont felmerült bennem egy aprócska ici pici gondolat.. hogy most 2-3 hétig enyém a mosogatás...lehet kéne valamit tennem, hogy ezt elkerüljem...keresek valami beépíthető mosogatógépet, ami a panelba is befér... :)
Tévézgetünk...1 indiai milliárdos 60.. mondom HATVAN millió dolláros esküvőt csapot lánykájának! 6 nap Versailles-ben! Vazzzzeg!
Cicókám holnap itt hagy 3 napra...izé kijavított csak 2,5. :) Megkérdezte, hogy ez a smile most az öröm jele? Hogy kérdezhet ilyen csacskaságokat???? A digó pasikat megy stííírölni Milánóba! Aszondja neki nem tetszenek a digók, na de a Spanyolok! Hmm a Spanyol pasik is vajon a digó kategóriába tartozik?
Most meg cinkel a kisujjammal. HÁT ezt érdemlem????
A kocsiról még mindig semmi. Ha nem gyártanák már a Fusiont, akkor megérteném. De így? ennyi idő leszedni 1 tömeggyártásba gyártott alkatrészt na jó részeket , leküldeni Mohácsra??? Remélem nem járok úgy mint a kollegám. Ő laza 3 hónapot várt a cédé lejátszó cseréjére..

2 megjegyzés:

szokei írta...

Elvileg létezik olyan mosogatógép ami befér a kisebb konyhákba. Létezik 4 terítékes gép. Az pont elég a nagymamámnak. Elvileg a Candy gyárt olyan gépet, ammi legalul mosogatógép, felette villanysütő és legfelül elektromos főzőlap. Elvileg a szabvány 60*60 cm, tehát beépíthető, de én a Candy márkát... nagyon nem szívelem.

Ha nem akarsz mosogatni, akkor:
1. köttesd be alibiből a kezed
2. használj eldobható műanyag tányért (nesze neked környezetvédelem)
3. sztrájkolj! A Zasszony megunja és elmosogat.

Mikor is mentek Brüsszelbe? Talán akkor majd megjön az alkatrész. :)))

Axa írta...

Hellóó Pittám! Köszönöm a kivalló tippeket! Majd fontolóra veszem őket....
Brüsszel? hmm május 29...elötte úgyis csörgök, hogy what's up? De ugye ha nincs alkatrész akkor nincs mivel dolgozni se...