2010. augusztus 15., vasárnap

Na akkor

...most mi legyen? Csipa alszik, negyed 9-kor aludt el, miután fél 4 óta fent volt. Ohne vacsora... 22 múlott. Itt ülök "csőre töltött" cicikkel, és azon tanaxunk, hogy keltsük-e és mikor, vagy mi legyen? Asszem bemegyünk kicsit "zörögni", hátha felébred... fél 7-kor evett utoljára... szerencsére előtte lemostuk, mert nagyon izzadós napja volt, mert hogy ma már biztos nem lesz fürcsirajongás... jön a vihar, tegnap is nagyon nehezen aludt el... ilyenkor végképp tanácstalan vagyok. Feküdjünk le aludni? És majd kel, amikor szeretne? Vagy ne? És legyen az, hogy utána nekünk legyen jó, mert tudunk egyvégtében aludni. Balu holnap megy dolgozni. Mi a jó? legyenek a szülők önzőek, és a maguk ritmusához igazítsák a gyereket, vagy ők igazodjanak a gyerekhez?

Ma megint voltunk moziban. Az ebéd utáni matiné előadáson, amolyan hertelen ötlettől vezérelve, nem volt ma jó kedvem, Balu meglepett. Levelek Júliának. Romantikus, előre kiszámíthat maszlag, de jót tett a lelkemnek, szépen volt fényképezve, szépek voltak a tájak, jó kis romantika, szép színészekkel, és jobb kedvre derített. Kedvem lenne most összepakolni magunkat és autóba vágódni és menni megnézni azt a környéket. Dehát egy kisbabával nem olyan egyszerű, hogy bepakolod a fogkefédet, a bankkártyádat meg két váltás ruhát és nekiváx a világnak, oda tervezni kell. Hmm, majdcsak lesznek még olyan spontán dolgok is, addig meg maradnak a spontán kis dolgok, mint a mai mozi.

A szülők ritmusa a döntő, hiszen mi vagyunk a család 2/3-a. Máskor nem keltjük, addig alszik, amíg szeretne (csak néha nekünk nem tetszik, hogy keveset... :D), de most ez lesz ... hol az eső????????? Apa döntött, kikapcsolunk - Balu a telefonját, mert a szülinapos kütyűjével lehet netezni, ki is használja, fél órákra eltűnik a WC-be, én meg csak kamillázok, hogy mit csinál... aztán észreveszem, hogy be van kapcsolva a net (most mondja, hogy nem is igaz, csak kétszer vitte magával eddig a budira a mobilt .... ja egyszer hétfőtől péntekig, meg egyszer 7végére:D).

Egyébként üzenjük FRZS-nek, hogy megkezdődtek a tesztek. Hogy minek és miért, azt majd az AT klub alapítója elmeséli :DDDD

N.

PS: Balu most épp fel van háborodva, hogy kibeszélem a rejtett dolgait ... miről beszél????? AZOKAT nem beszélem ki Drágám, az tényleg rejtett :) ... szerintetek is cinkelem? :DDDD
PS2: most éppen egy íjászos játékot talált a neten, és löveget ezerrel ... behalok... ennyit a gyerek, meg család, meg alvás, meg egyebekről... megyek, és kikapcsolom a wifit!

2 megjegyzés:

szokei írta...

A WC-n netezés a rejtett dolog? Én is neteznék, ha az unokatesóm nem állít be valami hiper-szuper védelmet a wifi-re. Egy netfüggőnek mindig on-line kell lennie.
Elnököm küldj egy emailt a wc-ről, csak fotót ne rakj mellé. :))

Zsófi írta...

Ha jól emlékszem, az asztalin ki van rakva a jelszó valami doksiban. :) Szóval tudnál mobilról netezni. De nem kéne. Így is sokat lógunk a gép előtt...