2010. augusztus 19., csütörtök

Hozsanna a Magasságosnak!

Előre bocsájtom, hogy a következőkben leírtak, kissé a való élet ferdítményei. Élek és virulok táp nélkül is...táp..táp...ma még nem is ettem!
Kérem szépen, elérkezett az mennyek országa! Történt ugyanis, hogy a kedves FRZS csapat megajándékozott 1 halom TÁPSZERREL!! Eljött hát a Kánaán, s megszólaltak a harsonák, leszálltak az angyalok, hozsanna hozsanna!
És tettem nekik 1 ígéretet! Tesztet írok a tápszerekről! Nagyon tudományos lesz, és kicsit sem elrugaszkodott a való élettől! Reszkessen mindenki, főleg a gyártók!!!
Mivel még van a régi tápból, ezért most azokkal kell kezdjem. Majd szép sorjában jön az összes! Karácsonyra vééégeznem kellll! :)))

No akkor lássuk az első versenyzőt!
Ezt a tipit Nicnek címezték...nem is értem... ezek nem tudják KI A TÁPSZERFÜGŐ ebben a családban heee??? Na mindegy..vártam hátha Nic (nem)használja(el), közben le is járt a szavatossága de sebaj! APÁNAK vasgyomra van!! Így hát felhasználásra került! Minden tipit próbálok hasonló hőmérsékletű vízzel kikeverni, olyan 40-50 fokossal, ahogy a leírásban is van. Van amit kipróbáltam tejjel is.. na az azért dob rajta 1ett még pluszba! . A teszt alanyai nagyrészt, nem tápszerek, hanem rizspépek és egyéb nyalánkságok. Sebaj. Idesorolom ezeket is. Ez az én tesztem. teszek a többi táptesztelőre! :-D
Szóval íme itt ez a HIPP. Aszem ez tejberizspép volt. Nagy márka ugye mint tudjuk, egyes termékein Hipp bácsi vigyorog ránk, és magyarázza nekünk, hogy ezek aztán űber BIO űber faxa termékek. Hát a vízzel való kikeverés nem volt valami tökéletes, pedig 2010..a tápszerfüggő elvárná hogy ezeket a termékeket tökkkkéletesen lehessen kikeverni megfelelő hőfokú vízben, még ha lejárt a szavatossága akkor is! Szóval a kikeverés egy 3 az 5 ből.
Az íze. Az kellemes volt lágyan siklott le a torkomon át a gyomromba, nem volt se nem túl édes se nem túlerőltetve benne az őszibarack, de nem hozott semmi áttörő mennyei élményt sem. így 4/5.
Az íze s ehetősége por alakban: Mivel az igazi tápfüggő sutyiba por alakjában eszi a tápot ezért erről is írnom kell! Node erröl a tápról csak halvány emlékeim vannak...de asszem nem volt rossz... nem tapadt a szájpadlásomhoz se, azaz nem rántotta össze az ember összes nyálát... 4/5

The second one.
No ez a cég 1 másik nagy cég a MILUPA low end terméke, Anya szerint. Szóval akkor ettől nem kell olyan sokat várni úgy gondoltam. A termék kikeverése tökkéletes! be a vízbe a port, 2 keverintés és már el is simul minden! Na ez igen így kell ezt csinálni 5ből 5! Por alakban az íze hmm hmm, elmegy..viszont a 2. kanál már feltapad az ember szájpadlására, az Istennek se tudtam leszedni csak segítséggel..1 kis folyadékkal.. így ez csak 3/5 Az íze "normál" alakban. kellemes enyhe barackíz..aszem túlságosan is enyhe..pedig az édessége rendben volt..csak hát az íze...az nem volt tökéletes..kicsit low end...kiváncsi leszek a high end cucc ízére.. az értékelés 4/5.


No ennyit első szusszanatra. folytatása következik! Már ha a gyerek el nem harapja a gigámat... épp azon van! Lehet megúszom 1 egyszerű fültépéssel és kopasztással!

4 megjegyzés:

Nico írta...

csak úgy megsúgom, hogy FRZS Team 4 félét hozott, és akkor még ott van Csupi antiallergén gyógyszertárban receptre vásárolható rizspépje, és a tápszere is, úgyhogy van min "rágódnia" A Zuramnak :)))
(mégjó, hogy a babakajákat nem fedezte fel.... egyenlőre...)

szokei írta...

De jó! Még, még. A legvégén legyen egy összefoglaló táblázat. Ha az Elnökünk végzett a pépekkel, akkor jöhet a gyerekkaja. :))

JOUE írta...

Szuper! Várjuk a folytatást - ünnepélyesen megígérem, hogy nyertest megkóstolom :-)

Axa írta...

Pittám,az is meglessz! Zsu szavadon foglak!