2010. május 8., szombat

Most akkor melyiket????

Elegem van, itt ülünk Baluval már vagy 2 órája, és törjük a fejünket. Cs. alszik, mi meg azt próbáljuk kitalálni, hogy milyen gyerekülést vegyünk neki. Az ugye eldöntött tény, hogy 0-18-ast veszünk, amiből természetesen a legkevesebb félét gyártanak, és még azoknak is csak minimális részéről van megbízható teszt. Mert mi - jó szülők vagyunk - csak olyat veszünk, aminek van, és jó a teszteredménye. Ezt követi a kényelem.
Már hónapokkal előbb kinéztünk egy ülést (Concord Unimax), amibe egy hónapja belepróbáltuk Cs-t, de akkor nagyon morcos hangulatban volt, sírt, gondoltuk elmegyünk még egyszer próbálni, amikor jobb a kedve (lsd. teli a hasa dugig, és még messzi a következő etetés). Na ezt ma abszolváltuk, csak elkövettük azt a hibát, hogy az eladó által javasolt másikba is beletettük a gyerkőcöt, amiben "jobban állt" izé, feküdt, nekem szebbre kényelmesebben, mint a Concordban. Csak ennek a másiknak (Bebeconfort) nem találunk teszteredményt, csak vmi 2003-ast, de az sem teljesen ez az ülés. És persze mindkettő ülésbe kellene még venni fejszűkítőt, meg nyári huzatot. Vagy megvesszük a még nem próbált harmadikat aranyáron? És akkor még a kocsiba egyiket sem próbáltuk bele. Tele van a hócipőm, miért nem lehet a gyerekre öntetni ülést??? Ja, biztos lehet, meg ki is nőné egy hét múlva :)
Na mi legyen?
- a teszteken jobb, de szerintem kicsit kényelmetlenebb, ámde fejben jobban stabil Concord
- nem találunk teszteredményt, kényelmesebbnek tűnő, fejben csak szűkítővel hordható (szerintem) Bebeconfort
- nézzük meg a Römert, ami lehet, szintén kényelmetlen / kényelmes, fejben szűk/Bő?

(árban Bebe akciósan 50, Concord 60, Römer 70 + a kiegészítők?)

2 megjegyzés:

Zsófi írta...

Römer vagy Concord. Próbáljátok ki a Römert szerintem.

Nico írta...

Az lesz :) Most nézzük, lehet, hogy bunkó módon nem a boltban vesszük meg, hanem netről rendelünk, úgy valszeg olcsóbb, csak ilyenkor jön még a szállítási ktg és a garanciális kérdések sem elhanyagolhatók (pl. anyaghibás ülés, hogy csak a szépészeti részt és ne a fizikálisat említsem).