2010. május 15., szombat

Egyszer véget ér

Csupi ma 17 hetes.

Jövő héten, ha minden jól alakul, indítjuk az almaszezont, meg a répa szezont, a kacsaszezonra még várunk kicsit. Ezzel párhuzamban egyre többet elmélkedek azon, hogy mi lesz, ha már nem szoptatok. Olyan kettős érzések vannak bennem, mert eléggé sokat küzdöttem, hogy legyen - ennyi - tejem, másrészt tudom, hogy ez nem tart örökké. És - ugyan vessenek rám követ - de vhol várom is, hogy már ne szoptassak, mert akkor lesznek újra dolgok, amik most nincsenek (nem fontossági sorrend):
- ehetek amit szeretnék :) Egy hónapig csak és kizárólag töltött káposztát, bab-, kelkáposzta- és cukorborsó főzeléket, kolbászt, stifoldert, hurkát, paprikát, uborkát (héjastul), narancsot, mandarint és egyéb Tiltott Szereket fogok enni! (adunk az egészséges táplálkozásnak!)
- végre ha vmi bajom lenne (nem vagyok sem túlságosan beteges, sem hipochonder - na jó, csak egy kicsit), nem kell a gyerekorvost hívni, hogy beszedhetem/kenhetem-e: Aspirint ide a búra fejemre, a fájó ízületeim krémjei, hogy a hónaljstiftről ne is beszéljünk :)
- alhatok hason! :DDDDD - vagy bármilyen módon, és nem kell azon morfondíroznom, hogy a cicimet szétnyomom, ergo a tejet is szétnyomom, vagy egy óvatlan pillanatban átszublimáltatom a matracba, párnába a drága kincset!
- (18+) és nem kell azon izgulnom, hogy amikor mi ugye ízé, akkor onnan nem jön ki vmi innivaló, ezzel teljesen taccsra vágva minden erotikus élményemet.

Tudom, ez most olyan kissé furcsán hangzik, hogy ilyen polgári / pórias / "állati ösztön" dolgokra vágyom a szopi végével, és kéretik nem félreérteni. Élvezem, hogy szopi van ( a gumicici és szivaros dolgok ellenére, meg hogy fáj néha), és tudom, hogy a Lurkónak ezzel csupa jót teszek, és ezért ő az első. Ezért nem eszek olyanokat, amit nem szabad, ezért nem merek semmiféle gyógyszert bevenni, ezért hagyom, hogy fájjon a térdem és a könyököm. A negyedik megjegyzést meg megoldjuk másképp (Pittám, nem, nem mesélem el, hogyan :))))

Elnézést, ma nem voltam sziporkázó. Pedig ma aludtunk 7 órát egy huzamba, a két - tégla - mell ébresztett, nem a Lurkó 7-kor, hogy már nem fér el benne az anyag, tegyek vmit. Csupi 8-kor kelt, szokásához híven Apjára vigyorgott, ezt most már szopi közben is teszi, újabb centikkel nyújtva meg a cickómat. Mondtam is Balunak, hogy ne mászkáljon a szobába, mert különben ő eteti Kismaszatot :D ő meg csak röhög! :D. Csupi meg csak forgolódik, és vigyorog! Meg kell zabálni :D (egyébként most épp durmol)

Ps: pénteken voltam fodrásznál (YES!!! Augusztusban volt utoljára ilyen) ortopéd kontrollon - minden OK és babaülés projektet is folytattuk, de erről majd egy másik post-ban.

4 megjegyzés:

szokei írta...

Mi az a stifolder? A sok babnak lehetnek kellemetlen mellékhatása. :)))
Miért zavar ha 18+ közben az urad egy kis "extrához" jut? Na jó nem kekszualizálok tovább. :)))

Nico írta...

Hali! Komolyan nem tod, mi az a stifolder? Nem 18+-os, de hosszú, és vastag kolbász :)
Másik: mert az nem oda való, akkor nem anya (tejcsarnok) szeretnék lenni, hanem szexis nőci, akiből normál esetben nem jönnek olyan helyeken anyagok.

szokei írta...

Hosszú, vastag kolbász? Azt nálunk Nagy Generálisnak hívják. :))))
Nyugi, te mindig szexis nőci vagy (nem félreérteni).

Nico írta...

NG? Khmmm, miket meg nem tud az ember :DDDDDD