2009. március 30., hétfő

Túra a fővárosban

Na megvolt a mai nap... megjártuk a fővárost - Pitta bocsi Gödöllő most kiesett - Reggel fél 6kor próbáltunk felkelni, ami úgy ahogy sikerált is, fél7-es előirányzott indulás helyet a meglepő 3/4 7-es indulást sikerült abszolválnunk! Az út felfele elég sima volt alig volt 1-2 babaturista akik lassították a 130-150-es kocogó tempónkat :))) Közben próbáltunk felhívni még 1-2 emberkét akik ugyancsak árultak olyan Objektívet ami a szívem vágya volt! Na az 1ik drágábban adta (bár ha beleszámítva az álványgyűrűt akkor annyira nem is) a másik már eladta, a 3. kivitte Hollandiába, így maradt az eredeti juzer, akivel sikerált megbeszélnünk 1 talit 3-ra. Felérve WestEndbe be (ez is meglepően gyorsan ment, bár a kölcsönkapott GPS - Köszi G!! - néha kicsit megbolondult, de elboldogultunk. Odabent Nic-nek volt 1 kis melója, így addig telefonáltam 1 SPECIalisátnak, mert a Drága Jó K750i-m joy-a megen vacakolt. A Mester frankon megjavította, jól ki is puceválta mindezt nagyon NAGYON baráti áron, Specikém még1x KÖSZÖNÖM! (Na mondjuk tipikus vidékiként kissé izgulva 3x-i nekifutásra oda is értem hozzá 1. rossz helyen szálltam le, majd a jó helyen a villamosról de nagy tapasztalatról téve tanúbizonyságot a rossz irányba indultam dalolászva...) Miután ez megvolt vissza az én Drágámhoz, aki befejezte a munkakólázását, vettünk neki 1 szép táskát, amúgy nyugtatóként és rész ellentételezésként az Obi miatt. :) Én akartam venni magamnak 1 kulcstartót, mert elegem lett, hogy a kulcsok lyukasszák a kabátzsebemet, de olyat amibe belefér a hosszabb kulcsom és normál áron lett volna nem leltünk. Majd kaja west-ben Főzelékpartizunk: Ő zöldborsó én SPENÓÓTot, mert kell a táápéértéékk! :) Ezzel végezve sűrű tanakodás, mi legyen - 3ra volt ugye talink az Objektív ügyében. Végül döntés, kcsit császka WestEnd nem megyünk Dunapláza max utána. 3.. srác kicsit késik, megjött kezelés próba, kicsit izgultam nem tudtam túl jó képet krealni, de baja nem volt a cuccnak, - egy L-es szériának ne is legyen! így megvettük. Akartunk alkudozni, de nem ment. :( A nepperkedés után vissza Bömbikéhez, Nic kicsit bömbi volt, így irány haza no Dunapláza. nyugisan hazaértük, megvolt hami, és az előkészületek a holnapi naaagy napra! Hoolnap leszünk 5 azaz ÖT évesek! szabi kivéve, wellneszelés, vacsizás van terítéken! De erről majd holnap Nic ír :)

9 megjegyzés:

szokei írta...

Dear Elnök Pár!

Baknyúl. Itt vagytok a Westendben és nem is szóltok. Tájékoztatásul közlöm, hogy 10 perces kényelmes tempójú sétára dolgozok a Westendtől. A főnököm olyankor már rég hazamegy, így 2 után már tudok ebédelni. :)))

szokei írta...

lippopo
Ezt kellett az előbb beírni, hogy megjelenjen a hsz-em. :)))

Axa írta...

Ohh ha ezt tudtuk volna... de most már TUDJUK! Majd legközelebb Pittám!

Niki írta...

Hogy összejöttek így márciusra ezek az évfordulók! :)

szokei írta...

Hiába. Érzem a tavaszt, húzom a ravaszt. :))

szokei írta...

Utána néztem a Taku topikban. Elnökünk 2004.03.31.-én ezt írta: "Támadnak a jakuzik... izé a jakuzák :) Nem leszek 1 hetig tessek a nevemben is szurkolászni 1000L!!


VIVVVVVAAAA TTTTTAAAKKKKUUUUMMMMAAAAAA SSAAATTOOOO!!!!!
BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNNNNNNNNNNNNNZZZZZZZZZZZZZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJJJJJJJJJJ! :)))"

Mi történt aznap és a következő héten? :)))

Niki írta...

Pitta, a kíváncsi nyomozó! :))))

Zsófi írta...

Boldog ötödiket! Mi volt a bömbi oka? ugye semmi komoly?

Axa írta...

Elmentem 1 hétre barátokkal, ez már le volt szervezve, mielött Nic-el összejöttem volna :)
Aznap kosármecs volt és akkor szédítettem el az Elnöknét!!!!

Niko : köszi, nektek is!!!
Zsófi: fáradság...korán kelés. semmi komoly!! Köszi!