2009. december 1., kedd

Mindenféle

Most olvastam a beírásokat, és rájöttem, hogy a múlt hétről lemaradtak infók, amiket nem írtunk meg Baluval. Az első és legfontosabb: Voltunk UH-n, a Babóca még mindig fejjel lefelé, teljesen lent van - doki is kereste, én meg aggódok, hogy összenyomom a fejét, amit persze nem tudok -, és cca 1,5 kilós súllyal tekereg egyre erőteljesebben a pocakomban :) és éli vidáman az életét.
Megrendeltük a babakocsit, végülis abban maradtunk, hogy van egy olyan pesti áruház, ahol az értéke miatt ingyenes a pécsi házhozszállítás, így megkíméltük FRSZ Teamet, hogy ők cipeljék le majd Pécsre. Végül a kék verzió mellett döntöttünk, láttuk Siófokon pár hete élőben, nem vészes, jó lesz, köszönjük a szavazatokat ezúton is :)
Újabb listák formálódnak a xmas shopping mellett:
- mit kell venni a Babócának még ( ágybetét, ágynemű, kiskád, hőmérő, kislámpa, meg kell rendelni a már kiválasztott komódot, hogy csak a nagyobb tételeket említsem az egyéb kis szöszmötök mellett)
- mit kell elintéznem magánügyileg (egy csomó helyen nem vagyok átírva Zákányiból Szenteibe pl. magánnyugdíj, Egészségpénztár stb, ezeket le szeretném rendezni végre, meg ki kell deríteni, hogyan megy majd a havi befizetés, ha már nem leszek aktív kereső, kell egy házassági anyakönyvi kivonat - 3 hónapnál nem régebbi, mert különben nem anyakönyvezik a Prüntyit Balu nevére - behalás:( , intézem a mobilom elhozatalát a cégtől stb)
- mit kell még a lakáson alakítani (redőnyös, égők, kell vennünk egy mikrót stb).
Szóval listákkal jól állunk, de az idővel csehül (már bocs, tényleg, tudja vki, hogy mitől van ez a szólás, hogy csehül állunk az idővel?), a héten minden délutánra van vmi program vagy közös (ma), vagy csak én (torna) vagy csak Balu. Talán next week nyugisabb lesz ... a remény hal meg utoljára:D
Tegnap megint volt torna, kicsit ellógtam. Igazából minden alkalommal az intim torna részén azon röhögök magamban, miközben "pucsitok", hogy ha vki benézne az ablakon, és esetleg hallaná is amiket M, aki tartja, mond, akkor valszeg röhögőgörcsöt kapna. A látvány ugyanis folgendes: 4-6 pocakos csajszi térdel, fexik, vagy épp ül csukott szemmel, nem mozognak, csak ezt hallod: Végbél, húzd, húzd, még egy kicsit, oké, és most a hüvely, 1-2 emeld, még, húzd, liftezz, és felváltva végbél-hüvely-végbél-hüvely :D :D .. és közben senki nem mozdul.... az a jó benne, hogy úgy tudod ellazsálni, hogy nem veszik észre, ezt egy normál tornán nehéz lenne. De persze nem szokom ellazsálni, csak tegnap vhogy nem volt az egészhez érkezésem, kicsit lógtam, bevallom.

Ezek voltak a ma délelőtti "mindenféle" mesék, most wörk, már csak majd 4 nap... nem könnyű:(
Pusszantás mindenkinek!
N.

1 megjegyzés:

szokei írta...

Jó kis torna lehetett. :)))