2009. december 17., csütörtök

Haladunk a Lenini Úton :)

Az elmúlt napokban hatalmas lépéseket tettünk Baluval annak érdekében, hogy a bankszámla egyenlegünket apasszuk, de rendesen: elkezdtük a babashopping azon részét, ahol a sok kicsi sokra megy elve alapján napi szinten sok csomaggal, de 10-20.000 Ft-ok repkednek kifelé. De kezdünk eléggé jól állni, pl. most már van miben hazahozni a picit (sapka, rugdalózó, pelenka megvéve). meg tudjuk hol pelenkázni (pelenkázó feltét), meg bundazsák, hogy ne fagyjon meg (megkarmolom magam, ha februárban 20 fok lesz!). Ágya is alakul, van matrac, vannak lepedők, az ágyneművel még küzdünk, nekem nem jönnek be a mirelit előregyártott ágyneműk, ahol egybe van a huzat a paplannal varrva, lehet, kicsit házilag lesz gyártva, majd beszélek Anyósommal, neki van varrógépe, hogy mit vállal be :)

Időközben megérkezett a neten rendelt babakocsi is, megvettük a mikrót, kész hozzá a polc is (Balu még vmi csavarmizériát csinál, de ehhez nem értek), van hosszabbító, van redőny az erkélyünkön (kedden szerelték fel), így nem másznak be a galambok, és lehet majd nyáron úgy teregetni, hogy ne égesse ki a nap a ruhákat. Szintén kedden túlestünk a védőnői látogatáson, mindent rendben talált (még szép! de azért takarítottunk rendesen előtte).

Közben kezdek meghibbanni két okból is: egyrészt szeretnék vmi kellemes relaxzenét, kértem Balutól, mondta, tele van a gépe, de ez eddig tőlem olyan messze volt, mint a Himalája. Biztos a hormonok:) Másrészt kacérkodok a gondolattal, hogy megint kössek. Utoljára 13 évesen volt kötőtű a kezemben, holnap Anyuénál kísérletet teszek arra, hátha még megvan az a cucc, amit akkor félbehagytam, legalább a kötőtűket nem kell megvenni. Tiszta dili, de vhogy elérzékenyülök arra a gondolatra, hogy kössek egy kiskabátot a Babának, ami valszeg rondácska lesz, de én csináltam :D ajajajaj, ez már a vég :)
A xmas shoppinggal is jól haladunk, ma délelőtt is vettünk még pár dolgot, régen volt ennyire nyugodt a készülődés, pedig hogy tartottunk tőle! igaz, jövő héten lesz a karácsonyfa beszerzés, és ott még lesz egy nagy rohanás, Balu anyukájának egy hatalmas, meg az unokatesójának egy még hatalmasabb, nekünk meg egy kis helyes. Idén változtatok a régi díszítésen, kipróbálok egy új szinkombinációt. Jaja, házitündér leszek??????? nem akarok:D

Hát röviden ennyi. Millió pusszantás! N.

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Ügyesek vagytok! :) Ma mi megtettünk pár nagy lépést: babakocsi, kiságy, matrac megrendelése- szombaton érkezik-, ezenkívül az outletben kiskabát, rugi, body vásárlás...:)
Babyshopping forever! :)))
E§G.

Zsófi írta...

Köss :) Az lesz a bébi legszebb ruhája! Én nem tudok kötni, de ha lesz gyerekünk, anyuval fogok neki köttetni valamit.