2009. szeptember 27., vasárnap

shopping fewer

Hazaértünk. Igen tudjuk nem szóltunk senkinek az utazás miatt. (Bocsi kedves BP-i és környékbeli ismerőseink!!) Így is eléggé húúzos volt a 7végénk... ugyanis elhatároztunk, hogy körülnézünk, Kismama-Béby-Pasi ügyben milyen cuccok kaphatók odaát.

Indulás Szombaton volt reggel 7:00 helyett 7:15-kor :) Vittük Nic 1 kollegínáját is fel, leánybúúcsuba (Két szőőke nőővel utaztam 1ütt huuuuu! Ja és persze 1 Bébyvel :) ) Mondtam nekik, hogy 10-re az IKEÁ-ban leszünk. Éss mi történt? CSISSZRE 10-re fordultunk be és állítottam le a motort az IKEA előtt! (Mint kiderült akkor nyitott ki) Bent 1,5 órát nézelődtünk, shoppingoltunk kicsit - Kika Béby cuccok tekintetében előnyben! - majd kis hami, és irány az M1 mellett lévő Premier Outlet! Itt is shoppingoltunk kicsit.. :)

Majd irány a Mamut, és a mellette lévő Kismama shopp utca (Lövőtér asszem) B.BOOM, 2in1. Itt is shoppingoltunk kicsit... Aztán Hami. Kis kóbászolás után a TG FRIDAY-be ültünk be...majd jöttünk ki, végignézve az étlepot és az árakat...és kikötöttünk 1 török kissé bizarr kajáldában a Mamut aljában. Íze jó volt, de nem valami meleg. Utána kis döglés, majd I-t elbúcsúztunk, csörögtünk Geryiéknek (unokatesóm) és amig odaértek csellengtünk még kicsit. Megtaláltun a Mamutba is 1 kismamaboltot a Mammolát. Na ide ha csak nem vagy milliomos, és nyújtózkodni is tucc X hónapos terhesen akkor NE menjetek be. előttünk 1 Nő 2 cuccér laza 48 E ft-ot szurkolt le. Ezután még benéztünk az MBT-be (ismét szeretnék 1ett)
Majd befutottak Geryiék.

Velük elmentünk hozzájuk, lecuccoltunk, majd irány a város további shoppingolás a H&M-be ahol ismételten otthagytunk 1 kicsinyke pénzmagot...Geryvel úgy gondoltuk, jobb lesz az nekünk, ha hagyjuk a 2 kismamát (az Ő párja Emese is várandós) kibontakozni, mi meg megnézzük a sörfelhozatalt...a Vörösmarty téren. Nos..lista volt árak nem..ebből arra következtettünk, hogy az 1 korsó sőr nem 220 mint a restiben, és inkább visszamentünk, aminek újabb vásárlás lett a vége.. No és mielött kiléptünk volta találtunk itt 1 olyan de olyan ""ruhát"", amit sajnos nem fotóztam le, de a Csajok hangosan nyihogtak rajta pár percig. Képzeljetek el naagy fekete kockákat, aminek a belsejében nincs semmi. mindezt valami rugalmas anyagból madzagoknak álcázva.. Ha van időtök.. H&M bementek és jobbra volt a bejárat mellett... kemény volt. Naggyon! De unisex méret! Terhesek is hordhatják!! :)

Big Bevásárlás után kajoltunk a Vapiano-ba. Na ez a kajálda megér 1 misét. Magad választod ki a tésztát, a hozzávalót, a pizzáhozz kapsz 1 kütyüt, ami ha kész van berreg, és mehecc érte. Az asztalon bazsalikom növénykék, sőt volt 1 füves kert is, kakukfú, bazsalikom, rozmaring...stb Ami tetszett szedhettél bele és bele a kajába! Az íze ISTENI volt!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Ezekután irány "haza" kicsi tv-zés majd szunya beverés. Másnap reggeli után elnéztünk még a kenguru nevű kismama boltba. A választék..háát..többet vártunk..de azért shoppingoltunk kicsit! Majd találtam egy S.Oliver outletet, ahol 2 év keresgélés után vettem magamnak 1 lenvászon gatyát emberi árom!

Ezután elbúcsuztunk Geryéktől, majd felszedtük a cirka 2 órát aludt I-t (jól sikerált a leánybúcsú... :) ) és húúztunk haza!

És a végére, elkészítettünk 1 fotót a vásárolt cuccokról. Kisebb vagyont vertünk el. De most 1 időre leállunk az TUTI!


4 megjegyzés:

szokei írta...

Kedves egészségetekre a vásárlás. Ne legyen lelki macerátok mi sem voltunk itthon. A Vapianót én is szeretem. Melyik Vapianoban voltatok. Én csak egyet ismerek a Petődi Sándor utcában, de ha jól láttam, akkor az most az utca átépítése miatt zárva van.

Axa írta...

Mi a Bécsi utcában voltunk V. kerület. Na akkor megnyugodtunk! :)

szokei írta...

Elnököm. az V. kerületben nincs étterme a Vapianonak, csak az I. kerületben. Pont a Bécsi utcában.

Axa írta...

Háát Pittám akkor kicsit mi tévedtünk. Mivel a Rouswelt tér még V. ker, asszitük ez is az. Akkor ebben voltunk. Utfelbontás ide oda, nyitva áll!