2010. október 8., péntek

Vegyes

... hírek vannak a házunk táján. Jó hír, hogy kedden aput felébresztették az altatásból, csináltak neki egy vágást a légcsövén, most onnan lélegeztetik, és ezért nem kel altatni. Ő is vesz levegőt már, csak még nem eleget, úgyhogy kell a gép. Kedden voltam bent nála, akkor még nagyon kába volt, szerdán nem tudtam menni, de tegnap délután igen :) És annak ellenére, hogy gép segíti a légzést, és a szíve sincs rendben, istenem, de jó volt látni, és azt tudom mondani, hogy ezerszer jobban van, igaz még mindig életveszélyes az állapota, de már beszélgettünk :) Ő bólogat, meg mutogat, meg vittem be papírt - tollat és ír, én meg szövegelek :)

A jó hír mellett a rossz, hogy Picike megbetegedett. Lázas pár napja, köhincsél, ma viszem vissza megint a dokihoz. Igazi szervezést igényelnek a napjaink, mert anyu apunál van a kórházban, onnan jön hozzám, hogy vmit segítsen, onnan megyünk be, Balu vigyáz ilyenkor Csipura, mert amig lázas, nem visszük kis sétálni, úgyhogy nem egyszerű, de megoldjuk, és gyorsan gyógyulnak majd - mindketten:D

Most megyek, Picike felébredt, kap ebédet, hőmérőt - ezt annyira nem komálja, és go doki.

Pusszantás!

4 megjegyzés:

Dávid írta...

Oh,Istenem!Ezek jobb hirek már. Továbbra is szoritok nagyon és csak igy tovább.Apukádat ismeretlenül is üdvözlöm és jobbulást kivánok!!!!!!Csupika pedig biztos ettől a változatos időtől lett picit beteg. Törpi is szürcsög ... :o( Mindenki gyógyuljon meg mielőbb!!!!
Sok puszi,
Timi

szokei írta...

Örülök a jó híreknek. Csak így tovább. Csupika is gyógyuljon meg.

Zsófi írta...

Csatlakozom a többiekhez, remélem, már csak jó híreket hallunk felőletek! Jobbulást mindenkinek!

Nico írta...

Köszönjük, köszönjük! KisLurkó most épp pöttyös. Nem himló, csak állítólag 3 napos láz nevű betegségen esett át, aminek a 3. napon amikor már nem lázas, az a tünete, hogy tiszta piros pötty lett, mi meg rohantunk vele tegnap az ügyeletre, hátha vmi allergia. De nem, kiderült, hogy kezdő szülők vagyunk :)
Atyám javulgat, de még mindig az intenzíven. Már nem lázas, és ha minden lelete jó lesz, meg tudják műteni a szívét. Átadom a jókívánságokat, hamarosan megyek én is be.
Pusszantás, majd jelentkezünk vmikor!