2010. október 12., kedd

HIPP HOPP

Sziasztok mindenki! Ez most itt nem egy újabb tápteszt, bár gondolom páran a HIPP-ből erre következtettek, mivel már nagy tápszakértők Ők is. Nekik üzenem, elsősorban, hogy nem kell csüggedni, lesz még teszt - vettem 1 újabb alanyt :)) - csak a körülmények most nem voltak annyira alkalmasok ilyen cikkek írására.
Először is, Nic apuja hál isten tovább javul, legutoljára már azokat a híreket kaptuk, hogy lehet 1-2 nap múlva fel is kelhet - segítséggel - valamint egyre kevesebb cső megy be és jön ki; magától eszik, és veszi be a gyógyszereit. Szóval haladunk szépen előre a Lenini úton, remélem mihamarabb minél egészségesebb lesz!
Másodszor Csupikánk is jobban van! Ma éjszaka csak 1x keltünk hozzá! Nekem újabban valami miatt éjszaka nem sikerül visszaaltatnom.. hiába dajkálom, adok neki vizet, ringatom csak még jobban rákezdi, olyan mintha az anyját keresné. Aki persze - szegény megjelenik, és akkor nyugi van..nagyjából. Nic szerint eleve rosszul kelek fel hozzá, azzal a tudattal, hogy úgysem fog sikerülni. Lehet ez is benne van...majd legközelebb tudat-talanúl lépek ki hozzá, és mondom azt neki, hogy SZPÁTTY! :-)
Na egyenlőre ennyit, melózni is kell, ha valami még eszembe jut akkor majd kiegészítek! :)

6 megjegyzés:

szokei írta...

Örülök az jó híreknek.
A gyereknek nem víz kell, hanem pálinkás csócsa. :))

Nico írta...

Vagy jelen egyed esetében esetleg egy női mell? :)))

szokei írta...

Kiről is beszélgetünk? Csupiról vagy a Zuradról, mert ők mindketten áhítoznak az említett testrészre. :))

Nico írta...

Ne is mond, össze is vesznek néha rajta :)) ... de most priorítást élvez a gyerek, lévén neki ez hamiforrás, a Zuram meg másképpen is "megoldható" :) ... na de most én erre milyen választ fogok kapni, ajajajajajajajaj :)

szokei írta...

Sokat gondolkodtam mit írjak, de minden kérdéshez 3*18-s karikát kellett volna tenni. :)))

Nico írta...

Már hiányoltam a megjegyzésed :))