2010. február 21., vasárnap

Rövid hírek

Pár gyors hír a házunk tájáról távirati stílusban:)

Újabb éjszakát éltünk túl, ezúttal a nagy esti üvöltés elmaradt, csak apróbb rohamok voltak, este fél 10-kor Csumpi már aludt, igaz nem egyfolytában az egész éjszakát, de jó kisfiú volt. (mondjuk megértem, hogy hamarabb felkelt, miután az egyik etetésbe úgy belealudt, hogy 10 perc "abuzálás" után sem tudtuk a kaját a szájába erőszakolni, feladtuk, és letettük vízszintbe)

Ma ismét használtam a borotvámat :) (bocs, ez lehet, hogy túl intim lesz, de nekem mérföldkő!), és most már szép a lábam! Eddig hol a hatalmas hasam, hol az energia, hol az idő hiányzott a művelethez, most minden egyben volt!

Tegnap itt volt a szülésznőnk látogatóba. Az esemény titkos (vagy kevésbé titkos) apropóját az anyagiak rendezése adta, de azt hiszem G. nem csak ezért maradt itt majd 2 órát, hanem tényleg jól érezte magát. Csípem a csajt (ja bocs, kétgyerekes anyukára ilyet nem mondunk), jót dumáltunk, röhögtünk:) Meghatódott az ajándékon, mert azért az nem dukál, hogy az ember csak úgy "hozzávágjon" egy borítékot benne a lével. Kapott egy üveg bort, aminek Balu csinált extra címkét a köv. felirattal: Szentei Árontól Gabinak a "tökös" szülésznőnek sok szeretettel. 2010.01.16.

Alakul a szülész dokinak szánt ajándékunk is, az utalványt még múltkor beszereztük, a fotót hármunkról hope ma elkészítjük, azt Balu ki tudja majd nyomtatni. A kísérő levelet elkezdtük írni, azt is befejezzük ma. Március 1-én van a randink.

Ma anyu itt alszik, hogy az éjszakai műszakban segítsen, hogy Balu tudjon kicsit többet pihenni, holnap wörk again, need energy. (habár ma délelőtt megint hőemelkedése volt... ami nekem nem tetszik. Holnap reggel hívja a háziorvost, megláttyuk).

Pusza, N.

Nincsenek megjegyzések: