2010. február 15., hétfő

És a többi..

Helló hálló, itt a másik oldalborda :) Ha még nem tűnt volna fel, akkor jobban vagyunk! Aludni ugyan sokat nem alszunk, de többet mint szombaton. Vasárnap és és ma is egész jól volt Csumpika!
Ma elkéretőztem melóhelyről, mert újabb orvosi vizsgálat következett: csípőultrahang.

Elötte még elmentem a babakocsiért, meg 1 kis meglepiért Nicnek; Kedvenc virágosunkat beizzítottam 1 kis tulipánért. Az Nic kedvence. Igaz narancssárgát nem kaptam de a szép sárga tulipánok is mesésen mutatnak a vázában! :)

Majd a kis meglepi után következett az ultrahang. Csumpika a bepakolást kicsit nehezen viselte, de amint bekerült a kocsiba csend lett. A következő bömbire a rendelőig kellett várni; hál Isten elég hamar bekerültünk. Nic ment be a Picivel, ahol a doki, meg csomó tanuló orvos (nem rezidensek középkorúak) voltak még bent. Nic elmondása szerint nem álltak a helyzet magaslatán, így a proff 1 idő után átvette a gyereket, és ezután végeztek 5 perc alatt.
Bébivel minden okés, 3 hónap múlva kell majd visszamennünk valami kontrollfélére.
Hazafele gondoltunk 1 nagyot, és körbehordoztuk a Kicsikét mint a véres kardot; megmutattok a két dédszülőnek - oda voltak meg vissza! (NANÁ! :) - aztán hazafele még 1 szomszéd is elkapott minket a házban, 1 másikhoz meg mi kopogtunk be megmutizni; akiktől kaptunk 1 kis helyet az alagsorban a babakocsinak.

Nincsenek megjegyzések: