2010. január 4., hétfő

Elmúlt napok

Kicsit lemaradtunk Baluval az elmúlt napok eseményeinek dokumentálásával, igyexem ezt most pótolni, a sorrend nem garantált, remélem minden fontosabbat leírok :)
1. Találkoztunk Dalival! Mindenkit üdv, szépen kifaggatott minket, mizu van a TakuTeam-mel, amit tudtunk elmeséltünk, habár Csibéék kissé eltűntek, amióta előkerültek Dániából, legalábbis blogtechnológiailag. Vagy most már ne a Dániás blogban keressem őket? Hahó, tud vki vmit róluk? :) Dali különben jól van, ismét megerősítést nyert (egyre erősebben), hogy a japók nem normálisak, néha horror, hogy miket mesél. Kaptunk tőle két gyönyörmény teáscsészét, azóta is azt nézegetjük, ezekbe bűn normál teát tölteni! 8-ig van Pécsett, addig még egyszer valszeg összefutunk egy újabb dvd ellátmány átadása végett.

2. Voltunk nagybevásárolni D barátnőmmel, a baba listánkon szereplő apróbb-cseprőbb anyagok beszerzése volt a cél. Nagyjából mindent megvettünk, lázmérőben nem jutottunk dülőre, majd meginterjúvolom a leendő gyerekorvosunkat, hogy melyik verzsönt vegyünk (széles a spektrum 2-8.000 között, van olyan, ami homlokra, van fülbe, cumis, popiba dugós stb).

3. Még a két ünnep közöttre volt tervezve egy game party CSK-ékkal és I-vel, de az elmaradt, ezt most szombaton pótoltuk be. Hatalmas zabálás (jaj, az a pizzás kifli, amit CSK felesége csinált vmi ismetni volt), kis kockapókerezés (minő meglepő, CSK nyert, ő írta a pontokat is, kissé gyanús:)), meg egy kör UNO után kidőltem, mert eléggé rugdalózás volt odabent. 10 körül indultunk haza, de ennyi elég is volt (mármint nem a társaságból, mert miattuk még maradtam volna, csak nagyon gyorsan fáradok már).

Tegnap Baluval főzöcskéztünk, utána elmentünk sétálni, megnéztük az EKF-re átalakított Tettye teret. Talán Balu tesz majd fel képeket (fotózott), nagyon szép lesz, ha tavaszodik, már most látszik rajta, pedig minden olyan sáros, fénytelen volt, ill. a romoknál a szőkőkút nincs még teljesen kész, de látszik benne a perspektíva (jaj, micsoda szavak nem jutnak az eszembe:)) Különben döglés, pakolászás, takarítás, villanyszerelés, vasalás volt a programunk, és szegényke ma dolgozni ment (két hét itthon lét után nem volt vmi szívderítő élmény a hülye reggeli vekker csörgés....)

Én ma megkezdem a karácsonyi rohammmentes, lazább itthonlétemet, felkészülve a Nagy Eseményre. Listámon még egy csomó dolog (főleg hivatali ügyintézések), és a doki ma reggel lesokkolt, még mindig nem nagyon tértem magamhoz: lehet, hogy 2 héten belül szülök?????? Na de erről (meg a mai nap kórházas dolgairól majd later, talán Balut is be tudom fogni egy kis blogírásra).

Pusszantás!

6 megjegyzés:

Zsófi írta...

Két héten belül? Ejha! Hogy számolt a doki eddig?

Nico írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Nico írta...

Nem a számolással van a baj, hanem a gyerkőc van még jobban lent "fejileg", mint eddig,kilóra rendben van, úgyhogy akár jöhet is a 38. hétre... de ne jöjjön, tessék bent maradni még egy kicsit!!! :)

szokei írta...

Miket mesélt Dalika? Mi van a Herceggel? Milyen DVD? Nem ér a köznépet cukkolni. :)))
2 hét múlva Piroska névnap lesz. Így hívják a kínai nőt, akinél ebédelni szoktam. :))

Axa írta...

Dalika jól van, a lovagjával együtt. Utobbi szinészkedni próbál, de folyton csak hitegetik... DVD: Tudorok. Piroska Piroska...jó lesz nekünk a Balázska is! :)

Niki írta...

És mit eszelt ki az Elnöki Pár, hogy Dalit blogírásra bírja? Mert a tavalyi TV tornyos fenyegetés megdőlni látszik. :)

Köszi, mi is jól vagyunk, a blogot nem tervezzük folytatni, azért nem írtunk. Még tettem fel pár képet Berlinről (a képtárba többet) és ezzel befejezzük.

Még egy kérésem lenne Hozzátok és Pittához: nagyon örülök neki, hogy olvastátok a blogunkat, de ha ezek után nem lenne túl nagy bunkóság, megtennétek, hogy leveszitek a kedvencek közül? Ugyanis akinek akartam, azoknak elküldtem a címet, több olvasót pedig nem szeretnénk (ki tudja, milyen kézbe keveredik a link) Köszi, és remélem nincs harag, tényleg nem rosszindulatból kérem ezt!