2010. január 24., vasárnap

Életjel

Szia Mindenki!

Rövid időre belépek a cyber térbe - ezzel felvállalva az összes Nagy Magyar Anya szitokáradatát, hogy magára hagyom a Prünytit -, és életjelet adok én magam is. Először is köszönöm Mindenkinek a sok gratulát, biztatást!!!! Ezerrel dolgozunk az ügyön Balu segítségével - aki egy ÁLOMAPA, azt eddig is tudtam, hogy álom Pár -, hogy beindítsuk a tejcsarnokot, úgyhogy most vagy eszem, vagy alszom, vagy pihenek, vagy próbálok kommunikálni Baluval, Gyerkőccel, és termelek :)
Balu igyexik folyamatosan infókat küldeni, de néha arra is emlékeztetni kell magunkat, hogy együnk :) Rólam: javulok, az 5 dózis vámpírszirup sokat segített, meg az, hogy kijöhettem a kórházból, és otthoni körülmények között erősödhetek. A lelkem még hullámzik, volt szabályos 5. napi depresszió, néha még most is elbőgöm magam hülyeségeket, meg parákon, de Balu helyrerak! A gyerek nem halt éhen, és ez a lényeg, fejlődik, igaz, a kajálás projekt nem ideális, de erről majd Balu ír. A szülést is majd elmesélem az én oldalamról, a leendő anyukáknak azonban azt üzenem, hogy valóban van benne vmi, hogy fejben dőlnek el dolgok, és a természet sokat tud segíteni / irányítani, és dönteni akár helyettünk is.

Millió puszi mindenkinek!
Nic

2 megjegyzés:

szokei írta...

Az összes Nagy Magyar Anya, aki téged szidni merne, annak toll a fülébe. Örülünk, hogy jól vagytok. Várjuk az újabb híreket, képeket.

Axa írta...

Helló Pittám! Nic nevében is köszi!!