2010. július 18., vasárnap

Séta 1 kis szégyenfoltal.

Mostanában esténként járunk sétálni, az eszméletlen meleg miatt. Sokszor van hogy bemegyünk a belvárosba letesszük a Báthoryba az autót és onnan séta a szecskára (Széchenyi tér) Az Esze Tamás utcán keresztül. Az utcán a tegnapi napig a következő látvány fogadott bennünket:
Ez az utca a Püspöki kert mellett visz el, amiben vagy megnyílt 1 buzgár, vagy eltört 1 cső. Ezt kb 2 hete nézegetjük, de tegnapra - biztos féltek hogy felteszem a blogba, avagy kiszáradt a csap - a jelenség megszűnt. Ugyanakkor felvetül még az a kérdésem hogy vajon miért van olyan katasztrofális állapotban ez a fal, ami közvetlen bemenője a Sétatérnek, és így a Széchenyi térnek is, valamint közvetlen mellette van a Barbakán is, amelyek mind mind igen kedvelt turista látványosságok. Szóval nem értem. Viszont még aznap a Szecskán találtam még egy látványosságot, ez viszont a tér Ékessége. Íme:

Ma kérem visszaesett pár fokkal az idő, Anyóspajtás átjött kicsit pesztrálni mi meg elmegyünk MOZIBA!!! A tomKruz-KámeronDijaz filmet nézzük meg a Kéjjel-nappalt! PÁ!

1 megjegyzés:

Nico írta...

Mi az, senkinek sem tűnik fel a drága sálam??? Original Pelenka Design :)