2010. április 3., szombat

Névnap és húsvéti előkészületek

Tegnap volt Csupi névnapja :) Volt nagy előkészület, a kedves szülei választottak egy ajándékot (ágy fölé belógatós zenélős izé), amit a nagyszülők megvásároltak névnapi + húsvéti ajándéknak, és délelőtt átadtuk. Csupi nézte, én bontottam, aztán Atyámmal szereltünk, és beizzítottuk. Nagyon yo! Csupi is élvezte, nézelődött, ez egy szuper találmány, le lehet vele kötni a gyerkőc figyelmét ... olyan 15 percre :))) Emberek az rengeteg, akkor lehet reggelizni :D
Tegnap emellett még kora este megérkezett a szülők által vásárolt húsvéti ajándék, egy játszószőnyeg, kint szárad az erkélyen, holnap már be is vetjük! Nekünk nagyon tetszik, nem hiába mi választottuk. Lehet, hogy inkább magunknak vesszük a dolgokat, és nem is Csupinak? :D (egyébként most megfogadtuk, hogy ennyi játék elég lesz, mert közben kaptunk is párat még barátoktól).
Most szombati délelőtti nyugi van. Balu apukám gépét távszereli telefonon, fő a sonka (huh, azok a szagok!!!!), megy a mosógép, gyerkőc szunyál, habár hamarosan szerintem kellni fog, és ő már ebédelhet is, majd utána mi is. Remélem ketten egyszerre, mert ez a mutatvány (evés ketten Baluval egyszerre nem szoptatás közben) eléggé ritkán szokott sikerülni, vmi kis pelenkacsomag mindig közbevág :) ... és akkor még meg kell főzni a tojásokat, locsolás idén korlátozott programban fog futni.
Holnap megyünk első nagyobb autós túránkra, na nem az M6-on, azt majd máskor, hanem másik irányba: unokatesómékat megyünk húsvét látogatni egy rövid időre (két etetés közben). Remélem az időjárás kegyes lesz, és akkor sétálunk is egyet a faluban. Jó, hogy 3 napos ünnep lesz, és csak 3-an leszünk, kiscsalád feeling :) ... persze ma délután megpróbáljuk Balu anyukájánál hagyni picit a picit, hogy ketten is tudjunk vmit csinálni, de ez kell, ennyi csak belefér.

.... mennem kell, Csupi jelentkezett ....

1 megjegyzés:

szokei írta...

Boldog névnapot kívánunk Áronnak. Egy jó tanács Kb 1-1,5 éves korukig a gyerekek jobban örülnek a csomagoló papírnak, mint magának az ajándéknak. :)))