2010. április 27., kedd

Keserédes...

...napok vannak mögöttem mostanában. Keserédes többek között, mert ismét begyulladt a mellem, sajnos a választási eredmények itt is kihatnak, a jobbos oldal "túlnyerte" magát (tejjel), és megadta magát, amit 38.8-as lázzal és fájdalommal honorált. Ma már kezdek jobban lenni, de a "termelés" erősen visszaesett, ezzel párhuzamban szerencsére a lázam is. Azért azt mérhetetlenül "vitzesnek" tartom, hogy amikor hajnali 4-kor Balu az ügyeltet hívta, hogy szoptatónak milyen lázcsillapítót lehet adni, a következő választ kapta: "Hívjon vissza fél óra múlva, addig utánanézünk!". Nonszensz.
Végtelenül szomorú vagyok ZS és I miatt, sokat gondolok Rátok, és el sem tudom képzelni, min mentek keresztül!!!!!
Ugyanakkor örülök, mert Csupi jól fejlődik (doki szerint túl jól is a súlyát tekintve - sic), megnyuxik (általában) a hangomra, ami azt jelenti, hogy talán megismer végre, tudja, hogy ki vagyok (ez nem olyan magától értetődő ám...), és nem kezd végtelen bőgésbe, amikor énekelek neki. Ma mozgalmi dalokat énekeltem, anyósommal próbáltunk emlékezni a régi dalokra, biztos megártott nekünk, hogy közeledik május 1 :))))
Keserédes pedig azért is, mert izgulok, hiszen 4. hónapos kortól a gyerek mást is kap majd enni, mint tej / táp. Elkezdődik az elválasztás tőlem / tőlünk, a kis élete függetlenebb lesz már. Kiváncsi vagyok, hogy az orvosilag előírt kaki projektet vélhetően megoldó alma menűhöz mit szól, főleg azért is, mert a kis lurkó már most nagy szemekkel nézegeti, amikor eszek, iszok előtte :) Hmmm, majd ezt is megtapasztaljuk.
7végén jönnek Buksikáék látogatóba, ajajajjjj, Balu és G apuka egy légtérben, na az szép lesz, igaz Drágáim? :) DICSAK BUKSI :D

1 megjegyzés:

Unknown írta...

DICSAK BUKSSSIII! RESZKESSETEK JÖVÜNKKK!! :))))(buksika, főbuksi,buksianyu)