2010. április 11., vasárnap

Fordulat és blamázs

Kérem szépen megtörtén az újabb csoda! Csumpikánk megfordult! Hasrol hátra! És hogy kizárjuk a véletent még1x hasra vágtuk és újbol megcsinálta a fordulót! Újabb kicsi élmény újabb kis csoda! Amúgy ma végre eljutottak hozzánk Doshiék! Hoztak millió-s 1 ruhát cipőt játékot, sőt még popsitörlőt is! Még1x itt is KÖSZIKE SZÉPEN!!!!
És a 7végén eljutottunk Nagyimhoz és fotózkodtunk is - képek hamarosan fent - valamint a Kozármislenyi tóhoz is. Én azt hittem - gazdag város révén - megcsináltak valami körutat a tó körül, de nem. Na mind1 azér csináltunk 1 fél kört, aztán Ölordsága úgygondolta jelzi itt az ideje az evésnek, így húztunk haza!

Na és a blamázs... szerintem kitalálja mindenki...a választás.. 20:51-van.. és van ahol még kígyózó sorok. Számomra ez érthetelen, tudták mennyien jelentkeztek át. Azt is, hogy ezek az emberek nem sörözni akarnak az adott városba, hanem szavazni szeretnének. De ha már létják a kedves szervező Hölgyek és Urak, hogy gáz van, akkor könyörgöm, hivjanak még 4-5 embert talán gyorsabb lesz az egész és kissebb az égés.
A másik olalon viszont ha valaki tudja, hogy 7-ig van szavazás, akkor miért nem megy időben oda? vagy legalább 6:50-re...ez nem egy egyetemi előadás, ahova benyitsz kezés után 5 percel, hogy bocs de dobnom kellett még 1 sárgát, és most értem ide.
Hát csak ennyit. Eremény gonolom majd holnap...vagy késő este amikor mi már szunyálni fogunk.
PÁ!

1 megjegyzés:

szokei írta...

Néhány sorálló azt mondta, hogy ők már korábban is ott voltak, de a hosszú sor miatt elmentek és később visszatértek.