2009. október 25., vasárnap

Szavazás!!

Hellóó Mindenki! Jelentem belehúztunk a babás projektekbe! Megtaláltuk áálmaink babakocsiját! Igaz még csak képen láttuk! :) NADE! Dilemma előtt állunk! van 3 szín. Nekem a Zöld tetszik. Nic-nek a Bordó. (ami enyhén rózsaszínes...) A gyerek neme bizonytalan. A babakocsi 2 évig használható cca.. és van belőle KÉK is! Így szavazást írunk ki! Melyik színt vegyük meg?

Indokokkal! :)

Íme a kocsik!

Pá!
Kiccsalád

8 megjegyzés:

Zsófi írta...

Kék. Először is szerintem a kék színű a legszebb. Másodszor, mivel nem tudjátok a baba nemét, kicsit necces lenne a bordó, amiben tényleg van rózsaszín beütés. A zöld csak szimplán nem tetszik. :)

Mindenképp ezt veszitek meg? Csak azért kérdem, mert szerintem jobb lenne, ha mind a 4 kereke bolygósítható lenne. Épp a tolásirány megváltoztatása miatt.

Axa írta...

Hellóó Zsóófi!
Köszi a választ! 4 kerekes bolygosítható 2 funkciós? És mennyiért láttál olyat? És milyet? És hol? :)
Nyitottak vagyunk mindenreeee!!

Zsófi írta...

Öööö, hát izé. Most így hirtelen nem tudom, de mindjárt keresek. :))

Technikai kérdés: nem-e lehetne-e megoldani-e, hogy-e komment ablak-e felugorjon-e? Nem lenne olyan macerás írni-e. :)

Zsófi írta...

Nézzetek körül a Chicco és Peg Pérego háza táján. Bár nem olcsó kocsik, de nagyon jók és összkerék bolygósíthatóak. Pl Chicco Enjoy Evolution 65eFt.
http://www.babyplanet.hu/index.php?pg=market&item_id=CH0506084797

Elsőre gyanús, hogy nem teljesen két funkciós, de meg kéne nézni alaposabban.

A Peg Pérego Aria-ra azt írja, hogy 6 hós kortól, de hordozóval újszülött kortól használható. Ezek 40-50 körül vannak. Ebben is bizonytalan vagyok.

Az a bajom a netes kereséssel, hogy gyakorlatban én sokkal könnyebben eligazodok. Amikor érzem/látom, hogy mennyire stabil, nem zörög, nem lötyög, könnyű tolni, fordulni, stb... Mennyire lehet eldönteni, milyen könnyű összecsukni... De hát tudjátok :)
Ha a gugliba beírom, hogy babakocsi, akkor meg olyan lapokat dob fel, hogy ember legyen a talpán, aki abból értelmeset talál...

szokei írta...

Nekem a zöld tetszik. A bordó-pink Zsófi által emlegetett okok miatt kilőve. Ha van kedvetek, időtök el kéne menni egy Brendonba. Nem a legolcsóbb, de 1000 féle kocsit meg lehet nézni, meg lehet fogni, stb.

Niki írta...

Nekem a bordó tetszik a legjobban, de sajnos az eléggé lányos babakocsi. Így a kékre szavazok, a zöld számomra kicsit fiús.

Axa írta...

Mindenkinek köszi a hozzászólásokat!

Zsófikám kérésed parancs! remélem ezt akartad :) Kocsiprojektben, igen mi is kiakarjuk prószálni, összecsukni meg menni vele 1 kőőőőrt :)

Pittám Brendonbvan voltuk.. olyan amilyen nekünk kell nem tartanak...vegyük meg szerintük a 3 részest..jósokért...na persze...

Zsófi írta...

Naná, hogy rá akarnak beszélni. :) Nekik az bevétel. Szerintem is felesleges a 3 funkció.