2009. augusztus 13., csütörtök

croatia te drága in 2009 No. 2.

Na elkezdem ma a második részt, aztán lehet holnap lesz belőle befejezés, mert ja Zasszony bekívánkozik az áágyba. :) A képeket még nem válogattuk, de I promise meglesz az is! :)
Na valahola 2. nap estejen hagytam abba, ugye...
Ezen az éccakán dönöttük el, hogy valamit teszünk a régi ágy ellenébe - Nic kissé rosszul aludt rajta. Az első megoldás a lepedő alá még 1 pokrócot. Igen , még egyet. Amikor ugyanis felhajtottuk, akkor konstatáltuk 1 már van alatta. Igazából az egész akkor lett "tökéletes" amikor az utolsó elötti éccakán aláraktunk még egyet.

Uuupsz és még 1 rövid intermezzo! Az indulásunk. kb negyed 4-re lecuccoltunk, eszalunk a kocsiba.. nézek előre.. mondom Mi az a kék izé az ablaktörlő alatt? Kiszállás, fizetési felszólítás! De KÉK? Nálunk pirosat osztogatnak! Ráadásul a Lakásunk még messze van a fizető övezettől! Eccer már 1 sügér megszívatott, igaz egy pirossal, ami mikor bementem reklamálni kiderült, hogy nem az enyém.
Na de jó hogy nem dobtuk el, mert 1 kis Überraschung volt benne! A "felszólítás" az FRZS team műve volt! Nic nehezen tért magához a meghattotságtól, meg én is örültem neki nagyon! Majd lefotózuk és ezt is közreadjuk! Volt benne minden jó amolyan minden eshetőségre!
Még 1x KÖSZÖNJÜK!!
Na a 3. nap éjszaka kaptunk 1 kis vihart, esőt, ami elálltt 9-re így elhuuztam a kis bootba bevásárolni. A reggeli után ugygondoltuk irány KRK városa, megnézzük mit tud! A hűvösebb idő ellenére, sajnos elég sokan hasonlóképpen gondolkodtak. De 2 kör után kocsit is leraktuk, majd bent mászkáltunk 1 kicsit. Sajnos szűk utcácskájuk nem volt túl sok, boltból, étteremből, fagyisból annál több. Utóbi bevételét mi is növeltük, majd miután kimászkáltuk magunkat , húúztunk haza, hamizás majd vamos a' la playa!

4. nap sok sok pihenés majd parton való döglés volt ugyan csak soron. Este ismét meglátogattuk a Ház urát. Kis Grappázás kvaterkazas, meg a gép rendbetétele volt soron.

5. nap ismét döglés, amit este egy újabb gépátnézés követett, kb 5 percig. Történt ugyanis, hogy Marió a varázsló , miután feljöttünk a partról, elkapott minket halra vált arccal, hogy úristen valami nem megy a gépen. Na gondoltam valamit félrecsinaltam , megesik ez a legjobb helyeken is :) Aztán mint este kiderült, a hatalmas probléma abban merült ki, hogy nem találta a képeit , és hiába jött át a szomszéd computer ACE Ő se lelte. Hát igen.. a VISTA-n nem a Documents and settings mappát kell megprobalni megnyitni, mert abban nincs semmi. ezen a csodás op. rendszeren a titok nyitja a USERS mappa!

6. Nap Visit Baska városka. Ezt is elég gyorsan kivégeztük. Igaz ide igazából fürödni akartunk menni, de mikor megláttuk az embereket 1 hatalmas strandon mint a heringek, na akkor kezdtük el igazán örülni annak, milyen jó helyre is mentünk.

Na és most befejezem. Nincs már sok vissza, de azt majd holnap!
Pá!

2 megjegyzés:

szokei írta...

Egészen pontosan mit takar a "vamos a' la playa!"? :)))
Szegény elnököm! Még szabi alatt is lepukkant (sz)ámítógépekkel kell foglalkoznod?

Axa írta...

Az azt jelenti, hogy le kell menni a strandra mert sok jo spanyol csajszi fexik a parton! :)
Látod a munka ott is megtalál ...