2011. április 1., péntek

Leccsappanva, csobbanva

Az imént jelentősen megcsappant a bankszámlánk állománya. Rossz volt nézni az összeget, ahogy elsuhan tőlünk. Viszont ennek eredményeképpen hamarosan teljesen saját tulajdonba kerül Bömbike, és nem elhanyagolható tényként jelentősen javul a havi cash flow.

Tegnap voltunk csobbanni. Siklós Thermal Spa. Tökéletesen eltévesztettük, mert az egész város tele van óriás plakátokkal, hogy hol van, meg hogy megnyitott, de az "etablizmon" elött nincs, csak egy építkezés, ami elrabolja a tekintetet. Georally-sként megbuktunk:( Szerencsére 4 után már olcsóbb volt a jegy, mert 2000 pénzért jobban kiakadtam volna, hogy milyen a hely, így csak 1200-ért füstölögtünk. Hogy min is?
- velünk együtt (Buksiékkal mentünk) abban a 2 percben még cca 10 ember vett jegyet. Az öltözőszekrényeket (amikből meg van cca 400) meg valami okos gép / ember érkezési sorrendben adja. Képzeld el, hogy egy 1*2 méteres helyre egyszerre betódul 14 ember (inkl. 2 karon ülő gyerek), hogy akkor most pakolnék.
- Pakolnék, de hova is? A szekrények mérete vetekszik egy macskaóllal. Ha vki télen menne (ami egy thremal esetében eléggé reális igény), az a kabátjával megtömte a szekrényt... No comment.
- van babausztató! Szuper! De hol öltöztessem, vetkőztessem a gyereket??? Ja, a kispadon pőrén... Az, hogy kukát a levetett pelusnak is találjunk, az már egy másik történet.
- és a legjobb: azon már meg sem lepődtünk, hogy csúzda nem ment (itt max a felnőttek élvezkedtek volna), de hogy egy nyamvadt jacuzzit se találjunk megfáradt anyuka testünknek, az már nagyon nem tetszett.b
A fiúk szaunáztak, ültünk a 20 centis vízben a két kicsivel, dumáltunk, kergettük a labdákat, és biztattuk Csiput, hogy másszon már négykézláb el értük, ha már otthon olyan jól meg tudja ezt oldani. De nem. Őlordsága ült 2 órát a vízben, és ha a játék arrébb úszott, akkor hangos öööö-vel adta az épp aktuális szülői felvigyázó egységnek, hogy Hé, elment a labda, hozd vissza Buksi kutya! Szóval nem leszünk heti vendégek. Majd csak akkor, ha már végképp kialvatlanok leszünk, mert a gyerek ma éjjel / reggel aludt, csak egyszer kelt, majd ma reggel 9 körül már mi kezdtünk el zörögni, hogy helló :))

Nincsenek megjegyzések: