2011. november 6., vasárnap

Okos ügyes Totyogó

Bocsi, hogy ismét eltűntünk hosszabb időre, de valahogy mostanában úgy látszik nehezen állunk neki blogot írni.
A címben szereplő Totyogó megjegyzés ugyan már erősen sántít, de annyira megtetszett, hogy hagyom. :)
A Mi drágánk egyre ügyesebb, nyílik a világ rendesen: elmegy kidobja a szemetet, puszit ad szinte mindenkinek - kivéve Anyát :), szinte már szalad, ügyesen lecsücsizik a kisszékre. A Bölcsit továbbra is imádja, ott eszik mint a kis angyal, nálunk az ebéd továbbra is tabutéma neki...igen nehezen és mindenféle segédeszközökkel hajlandó csak kajolni. Na mondjuk a súlyával nincsen gond; majd 14 kg, ami már állítólag az ovis súlyhatár..21 hónaposan... De hál Istennek ez csak a pociján látszik, és inkább kis vasgyúró mint elhízott kisbaba ( Utóbbi esetben aligha lenne képes majd 2 órát szinte folyamatosan rohangálni)

Kb. két hete volt a nagyi 90 éves, aki akkor még egész jól volt, most viszont közel egy hete sajnos rosszabbul. Hétfőn viszik be kivizsgálásra, bár majdnem kihívták már hozzá a mentőket is tegnap. Tudom hogy már 90 de az ember ugye szeretné a Mamiját minél tovább életben látni! Pittám eszembe jutottál mostanában 1-2x emiatt. De remélem még köztünk marad sokáig!!

3 megjegyzés:

Zsófi írta...

Mi is reméljük, hogy a Nagyid még sokáig veletek lesz!

Németh Nati írta...

Hé nem úgy volt még korábban, hogy sokat eszik? :) Akkor most fordult a kocka? Én mindig is annak voltam a híve, hogy az evést kár erőltetni, egy gyerek tudja mennyi kaja kell neki - még nincs elrontva mint mi.

Axa írta...

Zsofi köszi!!
Nati: Csipuka csak a meleg ebédet sztrájkolja be, az evéssel továbbra sincs semmi gond :) Néha viszont többet eszik mint én, aki pár centivel és pár kilóval több vagyok...kérdem én, hova megy az a sok kaja??? :)