2011. november 8., kedd

Nagyi update 3

Hál Istennek Nagyika jobban van! Bár az életkedvén még van mit csiszolni, az eredményei szépen javulnak - az orvos is meglepődött milyen gyorsan . Leapadt a viz az arcáról, és már kevésbé szárad a szája. Egyedül valami Kalium , vagy 1 másik nyomelemnek van valami problémája. Valamint a véralvadásgátló. Rendesen belilult szegénynek a válla, amikor megemelték. De Após megnyugtatott, hogy ez nála is volt, de inkább ez mint a trombózis. Azonban megpróbálnak ezen is segíteni.
Az ápolók egy része továbbra sem töri magát, így megpróbálunk ezen 1 kis kv-val csokival ..stb turbózni... legközelebb a fizumért elvégzett munkámért én is pluszdolgokat fogok kérni... 

Tegnap Nagyi végre orvosi kezekbe került. Kiderült , pár napja hátsó fali infarktusa volt, valószínűleg a mmegfázás következtében. Most kap infúziót, és pár napig ágyhoz kötés. Tegnap evett 2 falat szilárdat is, amit 3-4 napja nem tudott leküldeni. Ma megyek be hozzá olyan 9 körül. Remélem jobban lesz!
Visszatértem. Nagyika - saját bevallása szerint - rosszabbkor van.  De hál Istennek evett 1 kicsit meg itatni is sikerült. amikor odaértünk, bejött 1 nővérke, hogy mindjárt viszik tüdőröntgenre, majd 3/4 óra után 1 másik, még nem vitték el? Akkor hoz infúziót! Amikor eljöttünk kb. 1,5 óra után egyik sem történt meg. Vagy tényleg kevesen vannak, vagy elfelejtik a dolgokat? 100E forintért vagy még kevesebbért senki sem töri magát halálba...vagy legalábbis nem sokan.

1 megjegyzés:

szokei írta...

Mielőbbi gyógyulást a nagyidnak. Szerencséje van, hogy lábon kibírta az infarktust.
Az egészségügyről ne is beszéljünk.