2011. november 12., szombat

Hajnali Füfü

Ez a gyermek gyorsan tanul. Néha túlságosan is. :) A hét közben mondtuk neki a 7 végén nézünk 1 kis Süsüt.
Na mit csinál a mi drága Gyermekük a 7VÉGÉN? Felkel negyed 6kor, eszik, kijön anyával a hálónkba, majd közli laza fél 6kor, hogy füfü...füfü... Mire mi: fél 6kor? Egy frászt! Pihentünk még olyan negyed-fél 7ig - ami annyit jelent, hogy Áron különböző rotációs módszerekkel próbálta lerúgni az arcunkat, vesénket, gyomrunkat, közben követelve, hogy simizzük az éppen felfelé lévő testrészeit, ergo két szülő az ágy két oldalán a partvonal, gyerek meg köztünk kényeztetődött. Aztán lett Süsü, Áron nagy örömére :)

Majd lementünk sétálni. Itt van az ősz...vagy ez már félig tél. Áronnak van 1 kedvenc macskája, aki a Fecske névre hallgat, a helyi macskás néni szerint. :) Nos Fecske elégé jól tűri a nyaggatást.

Néha viszont elege lesz, és menekül. Van 1 kis kuckója, és oda. De annyi esze nincs, hogy ott is maradjon legalább 5 percig. Mert amikor Áront próbáljuk elcsalogatni a helyszínről, akkor mindig felbukkan, Áron persze észreveszi, és uzsgyi vissza. Ez ment máma is kb. fél órán keresztül. Ma ismét csináltunk pár képet. A nagy része meglelhető lesz az Áron fotós mappába 21-22. hónap mappa.

 Különben éldegéljünk a dolgozó szülők mindennapjait, hétköznap kicsi sétával, 7végére időzített nagybevásárlással és nagyszülő randikkal. Most Klobika (Nagyim) miatt kicsit nehezebb lelkileg, de bírjuk.
 
Elnézést, hogy ilyen ritkán jelentkezünk, csak esténként ha mindketten végre gyerekmentesek vagyunk, nem nyitjuk ki a gépet, örülünk, ha megvagyunk, ha elterülhetünk egymás mellett. Lassan jön a xmas, már serényen nézegetjük a dolgokat, írjuk a shopping listákat, és naggggyon kíváncsiak vagyunk, mit szól majd a Törpe a hóeséshez. Kiindulva abból, hogy az esőt imádja, főleg ha esőben rohangálhat felfelé tartott arccal, nem hiszem, hogy nem fogja szeretni :)

2 megjegyzés:

Timea írta...

Gyönyörű ez a Fiúcska!!!!

Nico írta...

Ugye? A Tied is szép szál legényke!!!