2011. február 24., csütörtök

Vérvétel

Túl vagyunk rajta. És ez a lényeg. Igaz, nem volt olyan szörnyű, mint amit D barátnőmnek kellett átélnie, maikor 20 percig keresték a 6 hónapos kisfián a vénát, aki ezzel kapcsolatban el tudjátok képzelni milyen módon tiltakozott. Csipu is sírt, az újacskáját bökték meg, pár csepp vér kell az allergia teszthez, de neki ez sem tetszett. Eléggé nehezen bírt megnyugodni. Én nem is mertem bevinni a szúrás helyére, Balu volt a hős, rám (no meg a hajamra) a megnyugtatás maradt. Eredmény next szerdán.

Különben Kisfickó szépen fejlődik, a hajfétisről azonban továbbra sem hajlandó leszokni. Sőt, egyre rosszabb. Mostanában már tényleg úgy nézek ki, mint egy szénaboglya, nem is készülnek közös képek, mert inkább nem szeretném ezt megörökíteni. Balunál is keresgéli a "lófarkamat", mondtam is neki, hogy növesszen Bundesliga frizurát :) Néha olyan érzésem van, amikor Csipu játszik / tépi a hajamat, hogy egy törzsi vezető veszett el benne, aki a hajánál fogva húzta be a kiválasztott nőszemélyt a sátrába :)

Nem írtuk asszem, de pár hete beszereztünk egy újabb kisgyerekeseknek "must have" tárgyat, amit ezennel a szagfogó kuka és hintázós fotel mellé tessék felírni: morzsaporszívó! Imádjuk, nem is tudom, hogyan éltünk eddig nélküle. Ja, de tudom. Sok-sok morzsában:)

Most csak egy rövid helyzetjelentésre tellett tőlem. Most ebédeltem, tele a pocak, és az a kevéske vér is oda tódult emésztésre, ezért a fejembe csak a sós lé kavarog, nincsenek egetrengető gondolatok. Legyetek jók!

1 megjegyzés:

Timea írta...

Mi lett az eredmény?