2011. február 1., kedd

Akkor most mi jön?

Van az, hogy a Fickócska éjjel felkel. Vagy hajnalban, kinek milyen eszerint a vérmérséklete. Korábban - akkor még kicsit több anyag volt a cicóimban - én mentem, szopi, tutuj, és szpátty. Oszt lett nagy elfáradás, meg közben a termelés is csökkent, és megtalk, hogy Balu megy. Minden ment is mint a karikacsapás. Voltak olyan napok, amikor Lurkovic átaludta az éjjelt (10-kor szpátty és 7-kor kelés, oh azok a boldog napok!), de amióta jönnek a rágó fogak, azóta megint don't alvás van.
Mi meg tesztelünk, próbálkozunk, és ilyenkor elfelejtjük, hogy még mindig jobb, ha egyszer kel (igaz, mint lejjebb részletezem, nem 5 percre), mintha 3-4* tenné ezt meg. Most úgy néz ki, hogy akármit is próbáltunk eddig, ha felébred (sírva általában), akkor közel másfél óra kell, amíg visszaalszik stabilan. Ezt úgy értem, hogy volt már olyan, hogy 40 perc múlva ismét ágyban volt, de akkor tutti, hogy 10-20 perc múlva megint felsírt és ott voltunk, ahol az elején. Van tutujgatás (séta, ütemesen, ringatva, egy idő után altatódalocskát dúdolva). Van itatás (víz, zsigerből beküld 100 milit egy húzásra - szomjas!). Van cicó egy idő után (ha Balu ment ki, és nem bír már vele). Pár napja már tipitápot is adunk (cicó nem elég, hátha éhes?, a szokásos adagjának a felét, nehogy felhizlaljuk). És az van, hogy tök mindegy, mit csinálunk kell neki másfél óra, amíg visszaalszik. Csak addigra mi meg annyira felébredünk, hogy alig bírunk visszaaludni. Mert hiába megy ki Balu, vagy én hozzá, a másik nem bír aludni, mert időnként felnyiffan, felsír még az ölünkben is, vagy szopi közben is. Dentinoxot is próbáltunk már. Mondjuk azt vki magyarázza meg, hogyan lehet egy szájzáras gyereknek éjjel sötétben belekenni az ínyére a cuccost. Minimum 3 helyre, ami 3szori újra ujjbedugást jelent.
Tippek???? Szerintetek mit vessünk még be?

Ja, és el ne felejtsem, lesz csatos hordozóm!!!! Meghibbantam? Nem, csak van olyan, hogy tesztelni lehet, és feliratkoztam, és március közepén megérkezik hozzám, és egy hétig itt lesz, és kíváncsi vagyok, és akkor már melegebb lesz (hope) és nem télikabátra kell feltuszakolni a gyereket és jaj, de várom :)

MNYP ügyben pedig megadtuk magunkat, bálám birka / szamár módjára beálltunk a sorba, és mentünk a levesbe (ja, nem, az állami nagy kalapba, ami 28 év múlva lukas lesz). Ez van. Aki bátor (vagy botor? ez majd kiderül huszoniksz év múlva) volt, annak sok sikert, kívánjatok nekünk birkáknak is azt!

Uff.

1 megjegyzés:

szokei írta...

Nem botor vagy, hanem gondolkodó,csak ma még nem tudod.