2010. március 30., kedd

Már csak 1 nap!

El sem hiszem, közeleg a nagy nap, amikor szeretett városomat összekötik a ... na nem a világhálóval, az gyorsabban ment, hanem a fővárossal autópályatechnikailag. El sem hiszem! Nagyon örülök neki, fel vagyok villanyozva, ugyanakkor rémesen lesúlytóan szomorú, hogy ennyit kellett erre várni erre. Pécs az országunk egyik legnagyobb városa, a Dél csomópontja, Mediterrán Hangulatok Fővárosa, és tizeniksz éve ígérgetik azt, amit sok más - elnézést!!! - kisebb jelentőségű város már régen megkapott. Utálom a politikát, a lobbystákat, a földekből pénzt csináló űzéreket, akik miatt ez idáig húzódott. És az átadás is át lesz politizálva!
Az viszont biztos, hogy valamikor a közeljövőben nyakunkba vesszük csumpit és elmegyünk autópályán Szekszárdig! :) Pl. szombaton, megnézni a Mizo meccset? :))) Na jó, vitzeltem, ahhoz még kicsi a gyermek, habár szívesen megnézném a Kupagyőztes csajokat :DDD
Anyway, meglesz végre, és akkor lehet száguldozni!
Uff.
N.

4 megjegyzés:

szokei írta...

Hány km lesz az út a pályán?

Zsófi írta...

Jöhettek Gödöllőig végig pályán. :)

Unknown írta...

Gyertek Pestre.. szép lesz, jó lesz az út!!! Itt várunk ahol az út szakad! :)

Nico írta...

Minden javasolt célállomás szerepel a rövid távú terveink között, habár először a kedves kommentezők közül asszem a kedves gödöllői csapatot várjuk Pécsett, oszt majd alkalomadtán geryékkel is összefutunk, habár asszem ott majd mi megyünk .. vagy jösztök? :)
Az út km-ben nem tommennyi, de állítólag 2 óra ... autóplyán 130-al lehet menni ... nem vagyok jó matekból...