2010. március 7., vasárnap

Ez+Az

Huh, végre csönd van!!!! Csumpihuszár ma reggel kiidegelt mindkettőnket, reggel 6-tól fent viribelt, és egy 20 perce - újabb etetést követően - tudtuk letenni. Tegnap nagyjából jó napunk volt, kicsit rendet is vágtunk (igaz főleg Balu, én csak szóval segítettem, meg a gyerkőcöt pesztráltam) a lakásban, úgy volt, hogy ma jönnek az unokatesómék látogatóba. (Adri megbetegedett, nem tudtak jönni, majd legközelebb).
NMA-s oldalamból kikivákozik, hogy Cs tegnap egész nap nem végezte nagy dolgát, ergo estére már eléggé oda volt (nyűg/sírás és egyebek), bárhogy masszíroztuk, nem bírtuk kiszedni belőle az anyagot. Na ma reggel szoptatáskor kijött. 21 deka volt a pelusa, folyt az anyag mindenhol, mi röhögtünk Baluval kínunkban, és próbáltuk lemosdatni. És eljött a nagy pillanat, hogy kipróbáltam a Vanish Oxi Action Extra White Max Gel Hero Extra Power és egyéb angol szavak gyűjteménye folteltávolítót, mert ez most kellett. Tényleg tud vmit a cucc :)
Egyre jobban hiányolom a külvilágot az életemből. Híreket heti egyszer látok, újságot pláne. Balutól kapok infókat, meg ha néha gépközelbe kerülök, akkor megnézem a hírösszefoglalókat, de a híreket végigolvasni már nem marad idő. Szörnyű, azt sem tom, mi van a világban, zajlanak a választási harcok, és én itt ülök elzárva:) Mondjuk speciel annak örülök, hogy ebből a shitből kimaradok :) De az furcsa volt, hogy a héten a kezembe került egy Dunántúli Naplopó, és néztem a moziműsort: bakker a filmek 10 %-áról tom, hogy mi, azokat is már vagy 2 hónapja jáccák, pedig én mindig uptodate voltam ebben a témában. Hát ez van.

Az eszemfutattások után a kishírek a kisvilágból:
- szerdán voltam vércukor ellenőrzésen, minden OK, évente kell majd ellenőrizni :)
- kedden hívott Bazsi Bá (nőgyogyó), és megköszönte az ajándékunkat, nagyon tetszett neki, szabadkozott, hogy igazán nem kellett volna, és mondta, hogy eltették a képet a kiscsaládunkról, amit mellékeltünk. Így legalább nem kell furfangos praktikákhoz folyamodnunk, hogy megtudjuk, bejött-e neki az ajándék ötletünk :D
- Balu a héten ismét eljutott kosarazni
- G&E kislánya nem akar kibújni, de ma vhogy ki fogjönni, tűkön ülünk - már egy hete -...
- Csumpihuszár szépen hízik, kinőtte a nagyobb kissapkáját, invesztáltunk egy még nagyobba, mert egy hétig még rossz idő lesz, kell a meleg sapka. Bakker, mi pénzbe vannak ezek a cuccok! És egyre jobbak vagyunk babakocsi tologatásban, kitanuljuk a technikákat Baluval :)

Millió csók!
N

4 megjegyzés:

Zsófi írta...

Örülök, hogy most már jobb a kedved, legalábbis annak érzem az írásodból. Kérj segítséget nyugodtan. :) Az pedig, hogy kimaradsz a hírekből, na bumm. Semmi fontos és jó dologról nem maradsz le, csak a rosszat mondják mindenhol. Az meg kit érdekel, most, hogy ilyen gyönyörű babátok van, nem igaz? ;)

szokei írta...

Napok óta nem látok egyetlen képet sem a trónörökösről? Hol vannak a 7. hét képei?

Nico írta...

Köszike :)
Képek: a 7végén nem igazán fotóztunk, örültünk, hogy túléltük. csak annyit mondok, csumpi frontérzékeny :(

szokei írta...

Pasiból van és mint ilyen mindenre érzékeny.
Mi lesz most nincs egy fotó se a 7. hétről? Nahát. A 3. gyerekről az érettségi tablókép lesz az 1. fotó? :)))