2010. március 23., kedd

Amik az eszembe jutnak

Sziasztok!

Egy ideje nem nagyon jelentkeztünk, de azért megvagyunk ám. Csumpi szépen gyarapszik, most éppen kiságyában hangokat ad ki, próbálja eldönteni, hogy vacsi után szundizzon-e, vagy sem. Ha nem alszik el, akkor megfürdetjük. Ha elalszik, akkor nem, majd holnap.
Már régóta szerettem volna megosztani Veletek pár újabb dolgot, amit javaslok megfontolásra a leendő kismamáknak, amolyan "tanuljatok belőle, hátha segítek" :) Most két javaslatom is van:
Az egyik az, hogy ha esetleg lennne bármilyen korábbi - sport - sérülésetek, amelyek a kezetekben, vállatokban, pláne a büfizető vállatokban lenne, akkor MINDENKÉPPEN javaslom, hogy ne habozzatok szülés előtt megműttetni, mert nem egy egyszerű feladat emelgetni egy 5,4 kilós gyerkőcöt, és még hol a vége? :)
A másik? vegyetek szuper hiper űrhajós szagelzárós pelenkatartó vödröt! A mi modellünk 4500 HUF, és nagyon megéri az árát. Zacskó bele van olcsón is, de akár a szimpla kukás zsák is jó bele, nem kell a gyári utántöltőt venni csillagászati áron, de maga a kuka konstrukció király! No szag! :)

No és ahogy tudjuk, egy jó tanács Billy bácsitól: Ne vegyetek drogot! Legyetek popsztárok, és ingyen kapjátok :D

Mennem kell, nem alszunk....

2 megjegyzés:

szokei írta...

A tanácsokat asszimiláltam.
Jó az új struktúra a képtáron, csak kevés az új kép. "Unalmas" óráitokban tehetnétek fel. :))

Nico írta...

Remélem a 3-at is :)
Igenis, igyexünk többet fotózni, de nem mindig van arra mód, hogy egy-egy jó pillanatot elkapjunk profi géppel, ami Balunak van - 10 perc összeszerelnem :) 7végén sétáknál szoktunk fotózni többet, azok hamarosan a neten is fent vannak ... több kevesebb csúszással :) Egyébként rengeteg unalmas percünk van :D