2013. február 16., szombat

Hatványosan

Azt hiszem Örülni fogunk hogy vége lesz a hétnek. Illetve először kiélvezzük még a maradék hétvégét, túléljük a következő hetet aztán elhúzunk 5 napra a Kolpingba, mert úgy érzem rohadtul megérdemeljük!!
Kezdődött ugye 3 hete Nic lebetegedésével. Keresztülment (még megy) 3 antibiotikum kúrán, volt vérvizsgálat, tüdőröntgen, és szívröntgen is, az elsőnél megtalálték a kórokozót  így most a célzott gyógyszer megy, a másik kettőn meg hál' Istennek semmit nem találtak. Hát ez van ha túl sok a munka és nem hagy aludni a Gyermeked, és nem marad időd pihenni.
Aztán a hét végén jött Áron problema...csütörtökön kissé beijesztette a bölcsis néniket, ugyanis kiverte valami az arcát, és a füle mögötti részt (csallánkiütés). Reggelire kalácsot evett..na ekkor kissé felment bennünk a pumpa, mert ugye mi van a kalácsba .. bingó! Tojás! És igaz a sárgáját elkezdtük visszatáplálni, de a fehérjét még nem. Na de kiderült ez valami biokalács ohne tojás...hát akkor mi verte ki? Reggel evett egy kis mogyorót (de ezt már legalább 30-40x) tehát az is túlesett a teszten. Aztán aznap bölcsi végén kapott 2 gesztenyeszívet - rendes masszából gyúrva ohne csoki - és rá 2-3 óra múlva megint jöttek a tünetek arc, kar, nyak...és az allergiás csalánkiütés. Szülők para - Kalcium be, meg még egy másik cucc is, erre szépen lement. Másnap ebéd - gulyásleves, alma - után 2-3 órával tünetek újra...Ezek után csörr Gyerekorvos,aki diétára fogta a Nagyságos urat. Az ok valószínűleg az, hogy túltelítődött valamivel a szervezete, ezért most kipucolás következik. Így este rizs-szója tejet kapott, meg éccaka is, ami generálta a ma reggeli problémát, ami szorulás volt..szegénykém sírt mert nem jött ki semmi, szülők kúpot be, és nagy nehezen kígyó ki. Most alszik és várjuk, hogy felkeljen reményeink szerint tünetmentesen!
És voltunk a héten Áronnal korai fejlesztőben is..mert hogy le van maradva, és vannak un. tikkjei, ami szerintem tök normális, de a szakértő szerint jobb ha megnézetjük szakértővel. Hát megnézettük. Az eredmény: aapvetően oké, de megnézi egy másik szakértő is másik szemszögből. Mondjuk 2-3 hónapja elkezdtek vele külön foglalkozni, azóta meglódult a fejlődése...pl. a 4+os puzzle-t szinte egyedül rakja ki, az egyik 3+ost meg szinte én sem rakom ki olyan gyorsan mint a "Törpe".
Na és ezek mellett van még ugye a meló is - Nicnek is hiába a betegszabi így is határidős munkák vannak.
Az éjszakák - kopkopkop - most kicsit jobbak.. lehet a kipróbált homeobogyó miatt, vagy a bolygógk most jól állnak nem tudom.. de ma pl csak 4 kor keltünk, aztan fél7kor.
Na ezek miatt vágyunk már nagyon nagyon a Kolpingba!
Na jó, közben azért történtek ám jó dolgok is :) Pl a farsangolás,


Áron kicsit nehezen lendült bele de aztán le sem lehetett lőni a doktorbácsit :) És hát ami még pozitív, hogy tényleg érzékelhető a fejlődése..oda kell figyelni mit mondunk előtte mert a kis processzor figyel jegyzetel,és ami számára fontos azt kegyetlenül jegyzi, pl azt hogy ha meglepit kap..na akkor addig nem hagyja a szülőket amíg meg nem kapja..hiába mondtuk neki, hogy csak 2-3 nap múlva lesz esedékes.
És most Nic elment felkelti a lurkót, mert már 5 óra van és valamikor le is kéne majd feküdnie...
Pusza PÁ!

2 megjegyzés:

szokei írta...

Jól becsajozott. :)))

Axa írta...

Ezt a szuper csajozós figurát nem'tom kitől örökölte...