2012. október 7., vasárnap

Öreg Sam a Tűotó!

Jesszusom, egy hónapja nem írtunk blogot, elnézést!!!!! Elrepült teljesen az elmúlt 1 hónap. Az elejét nagyjából a normál üzemmeneten kivül az tette ki, hogy vmi használható nyaralót találjunk a pótszabinkra. Komolyan mondom, néha már azon voltam, hogy elegem van, nem keresünk tovább. Nem megyünk. Kész. Nem hiszem el, hogy olyan extra igényeink lennének: legyen min. két olyan hálószoba, ahol franciaágy van (vagy legalább összefolható), legyen még 1 főnek alvóhely (Tesóm), legyen kert és legyen fürdőkád. És legyen félig meddig legalább normális kinézetű. Persze mi is biztos hülyék vagyunk, minek az uccsó pillanatban állunk neki keresni. Elárulom, azé, mert az uccsó pillanatban derült ki, hogy melyik napokon tudunk menni. Mindegy. Voltunk. Találtunk. qva drága  volt ahhoz képest, amit szolgáltatott a lak. Legközelebb csak és kizárólag olyan helyre megyek, ahol előtte videókamerával körbefilmezik a házat és a kertet :( Különben Balatonfenyvesen kötöttünk ki, kissé náthásan indultunk Áron részéről, de ez nem lett rosszabb, igaz szerencsére Göge barátaink a szomszéd városkában hesszeltek éppen az ő "törpéjükkel", és lizingeltük pár napra az orrsziporszíjuk :)
Az idő jó volt, Anya mindenkit lekent 30-as naptejjel, kivéve magát, ennek eredménye egy massziv leégés lett, ahol az uccsó két napon - mert az anti leégés krémet is otthon hagytuk - esténként kilósan állt a hátamon a popsikrém, hogy egyáltalán létezni tudjak. Balaton nuku, már az árnyékban is fájt a hátam, hát még a napon. De a Fiúk jól érezték magukat. Sőt, több mint jól, mert a Balaton éppen pocsolya móduszban leledzett, és a különben is alacsony vízállású Majomsziget Fenyvesen még jobban összetikkadt, ergo teljes kis homokozó alakult ki a parttól 200 méterre, ahol az 1 m2-re eső gyerekes szülők aránya megközelítette a 10-et. A partról is érdekes látvány volt, nézzétek:


   Tesóm jött velünk, hard kiképzést kapott. Arra számítottunk, Hogy Áron jól leharcolja majd, de arra Tesóm nem számított, hogy ez mit is jelent. Mert nem csak pozitívat (nagy nevetések, "Pepe, Búj!" és egyebek), hanem bizony azt is, hogy megtapasztalta a szélvész Áron Hisztiket. Mert azok jöttek. menetrendszerűen. Ha nem kapott ropit (Hami), ha kezet kellett mosni. Ha nem hagytuk, hogy disznóólat csináljon az ebédlőasztaltól és egyebek. De azért jól éreztük magunkat.



És hogy miért Őreg Sam? Hát mert öregebb lettem 1 évvel én is...

3 megjegyzés:

szokei írta...

Az első mondaton meglepődtem. 1 hónapja? Az utolsó bejegyzés július 24-én volt, ma október 9.-e van. Ez 3,5 hónap. Na ennyi kekeckedés után elolvasom mit írtatok. :))

szokei írta...

Na jó, elfogadom, hogy megírtad, csak nem raktad ki. No de akkor a másikra kellett várni 3,5 hónapot.
Leégés elleni cuccal nem megyünk napra!!!

Axa írta...

Igenis Parancsot vettük!! :))