2012. október 7., vasárnap

Laposkúszásban...

Helló hálló mindenki! Jelentem még nem veszett ki a Szentei család, csak a szokásos lustaság sok munka, szabadidőben inkább pihizés, alvás tölti ki a napjainkat. Ugyan Nic elkezdett írni 1 blogot cirka 1 hónapja de azt hiszem azóta se fejezte be - postolta ki.
Nem is tudom hol hagytuk abba honnan kezdjem...Nic aszondja Ő megírta a Balcsit.. na megnezem azt ha kész azt kipostoljuk MOST!
Na ez megvolt. Anya még le akarta írni a szülinapy Beauty day-ét de mivel már kissé odébb van ezzel nem fáraszt senkit se...kivéve hogy 1 másik helyen szedette le a műkörmeit. A műkörmös nő agyon pocskondiázta az eredeti "szerzőt", de az Ő munkáját azóta is Nyögi Nic.. törnek a körmei.. úgy hogy azt hiszem inkább Ez volt a pancser...
A szeptemberünk is úgy el villant mint a fene. Nicole-éknál egyre keményebbek a napok, az új rendszer tesztelés miatt. Nagy a nyomás, és sokszor Őt veszik elő olyan miatt is ami nem az Ő hibája. Legszívesebben bemennék és 1-2 fejesnek lekevernék 1-2 hatalmas pofont , hogy vegye már észre magát!
Nálam is megovlt a szokásos hajtás, most már kicsit lassabban csordogálnak a napjaink.
Újdonság az életünkben az Új mosógép.. programozható 3,6,9 órára, viszont okozott is 1 kis kalamajkát; iszonyat büdös volt cser utána  hideg víz. Megoldás: a mosógépbe átfolyó cső kiecetezése, és az elosztó csaptelep cseréje volt. Bár szerintem az előbbi elég lett volna Após pajtás erőltette a másikat is, így szereztünk maguknak 1 kis plusz munkát, de most alles klar.
A másik újítás a laptop lesz. Addig nyúztam szegény Nic-et hogy mondta oké vegyünk 1 másikat. Nyugdíjazzuk szegény öreg R40-est. Az újat meg valószínűleg a jövő 7en megvesszük :)

Aztán még pár szót Áronról. Hál istennek fejlődik a beszélőkéje. A böliben ránk ijesztettek, hogy ha 1-2 hónapon belül nem kezd el mondatokban beszélni valami korai fejlesztő vagy mi vár rá. Na erre a Böliben is többet foglalkoznak vele, meg mi is próbálunk itthon. Volt már olyan mondata is, hogy : Tűzoltó bácsi hová megy vagy valami ilyesmi. Szóval a beijesztés óta belehúzott a tanulásba.

Az éjszakáink továbbra sem telnek 1ütt...Niccel.. Áron 1-2 között átjön majd Anya deje felszólítással Anyának mennie kell. És hát Odaát a pörgő forgó Gyerek mellet nem igazán könnyű az alvás...

Lassan itt a következő 7 kezdete. A végén Georally. Remélem nem jön közbe semmi és el tudok majd menni rá!
Mindenkinek pusza pá!

Nincsenek megjegyzések: