2012. április 29., vasárnap

Húzni, vagy nem húzni, ez itt a kérdés...

Minden fiús apukában és anyukában előbb utóbb megfogalmazódik a kérdés, hogy húzigáljuk, vagy ne húzigáljuk azt a bizonyos testrészt a kis törpénél. Olvassa az ajánlásokat, meghallgatja a tanácsokat, oszt eldönti. Nekünk a dokink és az egyik jó barátunk (szülésznő, neki is van kiskukacosa) azt mondta, hogy húzgáljuk, úgyhogy óvatosan de húzgáljuk. Kisebb nagyobb sikerekkel, Áron nem kifejezetten rajong természetesen a dologért.
Ami miatt írunk az az, hogy ez biza begyulladt. Volt már ilyen, akkor szederjes lilában játszó nagy dagadt izé lett a kukacból. Most is vmi hasonló, csak nem olyan csúnya színben. 1 napig kenegettük, de nulla változás, tegnap du behúztunk a klinikára. Huh, emberek. 3an fogtuk le, oszt beküldtek neki egy kis fertőtlenítőt.... Azóta alig pisilt a kis törpe, sír minden alkalommal, és most be vagyunk tojva. Már túl vagyunk a meleg fürdőn, az sem nagyon segített.
Megszakadt a szívünk reggel, Áron a fürcsi után (amit sírva abszolvált) követelte a pizsit és a cicit... mintha este lenne. Most meg alszik. Elaludt Anyja mellkasán, miközben vakizta a hátát. Nem lázas, csak felborult a ritmus?
Ha du-ra sem javul a pipi helyzet, megyünk vissza az ügyeletre... katéter ... nem részletezem... szorítsatok... hogy ő ne szorítson, hanem engedjen el.... összepisilt ágyneműt és pizsamát akarunk!!!!!!!!

6 megjegyzés:

Zsófi írta...

Kis drágaság. Drukkolok, hogy ne kelljen katéter!!!

Nico írta...

Helyzetjelentés: Áron száraz pelussal ébredt, szülőkkétségbeestek, de nem adták fel. Benyomtuk szegényt a vízbe, ahol 5 perc után beindult a Sárga Folyó!!! Akkora kőomlás volt, hogy ne tudjátok meg! Kicsit még érzékeny a szerv, de a kedve a Nagy Pipi után 180 fokos fordulatot vett, remélem túl vagyunk rajta. 3 éves koráig nem húzga, utána majd megoldja a szike a dolgot.

Zsófi írta...

Na jól van, örülök, hogy beindult a dolog!

szokei írta...

Szike?

Nico írta...

Igen, sajnos egy nyissz lesz a vége....

szokei írta...

Nem kerülhető el?