2012. április 1., vasárnap

Újra itt

Helló hálló kedves olvasóink! Bocsi a hosszabb szünet miatt, de mostanában sajnos, a szabadidőnket inkább alvással, meg vízszintes  (Pitta csend! :) ) fekvéssel töltjük, próbálván kiheverni az éjszaka fáradalmait (mondom nem kuncog! :) ) Áron ismét virraszt. Éjfél és 2 közt ébresztő van, és hiába próbáljuk visszaaltatni a saját ágyában, 10 perc múlva ismét kel, majd ismét...ismét.. 1x megpróbáltuk 5-6 x voltunk kint nála utána meguntuk és behoztuk közénk. Ahol persze Ő alszik, csak legtöbbször nem nyugton hanem fickándozva, forgolódva, rúgkapálva. Így a mi éjszakáink horrorisztikusak, az Ővé meg  "nyugodt".
Az életünk amúgy folyik. Áron elkezdett hablatyolni, az első német szavát is kimondta: Bier! :) És van1 csomó új is, csak a nagy részét nem értjük, így marad a barkóba. :) Jut eszembe. Ma épp a Takumás kis-csapattól kapott naptárunkat nézegettük kettesben, Áron kedvence Pitta volt; Dalikát "leanyázza" Alonsora meg 1x azt mondta apa...kicsit csúnyán néztem rá eztán...többet nem mondta :)
A tegnapi nap hivatalosan is túltettük magunkat az átkos hetedik éven. Nem váltunk el egymástól, így most jön 6 nyugodalmas év :)
Most kajáltunk...az agyam 0-ra konvergál...azt hiszem befejezem. Majd ha lesz még valami, akkor jelentkezünk!
Pá!

6 megjegyzés:

szokei írta...

Csendben maradok. Van ízlése a trónörökösnek, ha én vagyok a kedvence.
Dalika és Alonso. Szép pár lennének. :))

szokei írta...

Honnan indult a 7 év számítása?
szándékosan kell lányregényt írni, hogy megjelenjen a commnet. Nem lehetne kikapcsolni ezt a chaptát, vagy mit?

Axa írta...

Hát igen, izlés az van! :))
chapta kikapcsolva :)

Axa írta...

Az első smacitóól :)))

szokei írta...

Az első smacitól? Akkor nekünk is kevesebb, mint 1 év van hátra (ha jól számolok)
Köszi a chaptát!

Axa írta...

Szívesen :)